Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger nærmer seg en full skadeellever

Tre skadet den siste uka.

 TRE NYE SKADER:  Den siste uka har påført Arsenal tre nye skader. Fra venstre: Yaya Sanogo, Jack Wilshere og Mikel Arteta. Foto: NTB Scanpix.
TRE NYE SKADER: Den siste uka har påført Arsenal tre nye skader. Fra venstre: Yaya Sanogo, Jack Wilshere og Mikel Arteta. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Yaya Sanogo, Jack Wilshere og Mikel Arteta er de ferskeste navnene på Arsenals fyldige skadeliste. - Vi har bare hatt uflaks, sier manager Arsène Wenger.

Totalt kan Wenger stå overfor en skadeliste med ti spillere når han tar ut laget som møter West Bromwich lørdag.

- Vi har hatt skikkelig uflaks med hensyn til skader. Hva kan vi gjøre med det? Ikke mye, sier franskmannen.

Torsdag ble det klart at Wilshere ikke blir spilleklar på tre måneder etter skaden han pådro seg mot Manchester United lørdag. Ankeloperasjonen 22-åringen måtte gjennom var vellykket, men såpass omfattende at det forespeiles et langt opphold for den skadeutsatte unggutten.

Yaya Sanogo scoret Arsenals første mål i 2-0-seieren over Dortmund i mesterligaen onsdag, men skåret i gleden var at 21-åringen pådro seg en hamstringskade med foreløpig ukjent omfang.

Fyldig liste Også Mikel Arteta måtte hinke av banen mot det tyske laget. Spanjolen pådro seg en leggskade som holder ham utenfor oppgjøret mot West Bromwich.

De tre er likevel som småtteri å regne om man tar en titt på Arsenals fulle skadeliste.

Mathieu Debuchy, Mesut Özil, David Ospina, Theo Walcott, Wojciech Szczesny, Serge Gnabry og Mikel Arteta er alle utelukket for lørdagens kamp. I tillegg er Danny Welbeck usikker.

- Skadesituasjonen er et problem fordi vi har mange kamper framover, sier Arsenal-manageren.

Ikke øverst Det positive er at de franske spillerne Olivier Giroud og Laurent Koscielny er tilbake for London-laget. Førstnevnte fikk noen minutter mot Manchester United forrige lørdag, men var ikke i troppen som tok imot Dortmund onsdag. Det skyldtes at franskmannen ikke er registrert for mesterligaspill.

Physioroom.coms skadeoversikt er det likevel ikke Arsenal som troner øverst. Med sine 13 skader har Newcastle den lite ønskelige æren. Everton og Stoke står oppført med ni skader, mens Manchester United følger deretter med åtte. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling