OFFENSIV: Arsene Wenger har tro på at han skal klare å beholde Cesc Fabregas og Samir Nasri også denne sesongen. Her på dagens pressekonferanse i Malaysia sammen med Robin van Persie og Bacary Sagna.Foto: SCANPIX/AP/Lai Seng Sin
OFFENSIV: Arsene Wenger har tro på at han skal klare å beholde Cesc Fabregas og Samir Nasri også denne sesongen. Her på dagens pressekonferanse i Malaysia sammen med Robin van Persie og Bacary Sagna.Foto: SCANPIX/AP/Lai Seng SinVis mer

Wenger nekter å gi slipp på Fabregas og Nasri

- Sikker på at vi kan få begge til å bli, sier manageren i dag.

(Dagbladet): Det var en kamplysten Arsenal-manager Arsene Wenger som møtte pressen i Kuala Lumpur i dag, og franskmannen står fast på at Cesc Fabregas og Samir Nasri spiller for klubben også kommende sesong.

Fabregas har vært koblet til Barcelona i lang tid, mens begge Manchester-klubbene skal være interesserte i Nasri.

Likevel mener Wenger at han skal få overtalt de to midtbanestjernene til å bli på Emirates.

- Vår innstilling er den samme som alltid, vi ønsker å beholde Cesc, og vil kjempe så hardt vi kan får å beholde ham. Det er det samme når det gjelder Samir Nasri. Vi vil gjøre alt vi kan for å beholde ham. Jeg er sikker på at vi kan få begge til å bli, sier manageren, ifølge Guardian.

Kan gå gratis
Samme avis skrev nylig at Manchester United er den eneste klubben som har lagt inn bud på Nasri, 170 millioner kroner, mot de rundt 215 millionene Arsenal visstnok krever for å i det hele tatt ville vurdere et salg.

Arsene Wenger innrømmer samtidig at det ikke er sikkert landsmannen vil skrive under ny kontrakt med Arsenal, noe som kan bety at han forsvinner gratis når den nåværende avtalen går ut om et år.

- Jeg regner med at Samir blir. Det er alltid spekulasjoner, men han er forpliktet til klubben for øyeblikket, sier Wenger.

Ny mann inn
Cesc Fabregas på sin side har ikke lagt skjul på at han ønsker å returnere til barndomsklubben, men møtte opp til sesongoppkjøringa til Arsenal, og er ikke interessert i å sabotere det gode forholdet han har til klubben.

- Vi vet at Barcelona-historien har pågått en stund nå. Vi må avslutte den, og fokusere på sesongen, forhåpentligvis med Cesc Fabregas, sier Wenger, som ikke vil avsløre hva han har diskutert med kapteinen sin.

- Jeg snakker aldri om ting som skjer bak lukkede dører. Jeg har gitt media nok overskrifter, og vil ikke legge til noe mer, sier han.

Wenger bekrefter samtidig at Arsenal har sikret seg angriperen Gervinho fra Lille.

- Gervinho sluttet seg til trening i London i dag. Han skrev under sist torsdag, og har nettopp avsluttet ferien, sier franskmannen.

Samir Nasri er forøvrig med på turneen i Asia, mens Cesc Fabregas ble hjemme på grunn av skade.

OMSVERMET DUO: Samir Nasri og Cesc Fabregas jages begge av andre klubber denne sommeren.Foto: SCANPIX/AP/Matt Dunham
OMSVERMET DUO: Samir Nasri og Cesc Fabregas jages begge av andre klubber denne sommeren.Foto: SCANPIX/AP/Matt Dunham Vis mer