Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger og Fergie slåss om keeper

Silvio Proto i klubbenes søkelys.

(Dagbladet.no): Speidere fra både Manchester United og Arsenal var i helgen i Belgia for å se keeperen Silvio Proto i aksjon.

Proto holdt nullen mot Lokeren, og spekulasjonene går nå høylytt om de to storklubbene ser La Louvière-keeperen som løsningen på sitt mye omtalte keeperproblem.

Den belgiske landslagsspilleren selv sier han konsentrerer seg om spillet for klubblaget, og at han ikke lar drømmen om England komme i veien for konsentrasjonen.

- Vi får se hva som skjer i framtiden, sier han ifølge Skysports.

- Det som forbøffer meg er imidlertid at jeg ikke har fått ett eneste tilbud fra en belgisk storklubb, når de tydeligvis vet hvem jeg er i utlandet.

Både Arsenal og United skal ha sett Proto i aksjon flere ganger denne sesongen.

ØNSKET: Silvio Proto, her avfotografert etter Belgia U21s seier over Norge i fjor, kan være på vei til England. FOTO: SCANPIX
ØNSKET: Silvio Proto, her avfotografert etter Belgia U21s seier over Norge i fjor, kan være på vei til England. FOTO: SCANPIX Vis mer
USTABILT FØRSTEVALG: Manchester Uniteds Roy Carroll.
USTABILT FØRSTEVALG: Arsenals Jens Lehmann.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media