- Wenger og Mourinho støtter CL-plass til cupvinnere

Motsier Ferguson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Manchester Uniteds Alex Ferguson var tidligere ute med sterk kritikk av UEFAs forslag om å gi de nasjonale cupvinnerne en plass i Champions League.

Han mente ordningen ville svekke kvaliteten.

Nå sier UEFA at andre topptrenere har stilt seg langt mer positive til forslaget som er presentert for å gjenreise entusiasmen for cupkonkurransene.

Premier Leagues trenere ble presentert for ideen på et møte nylig, og kommunikasjonsdirektør William Gaillard sier Ferguson møtte motbør.

- Vi hadde et møte med topptrenerne for å diskutere en rekke temaer, inkludert endringer i formatet på Champions League, sier Gaillard til Teamtalk.

Han sier stemningen var positiv.

- Vi hadde ingen negative kommentarer til de foreslåtte endringene, og det hele var veldig positivt. Med tanke på kommentarene fra Herr Ferguson var det forfriskende å se at spesielt Arsene Wenger og José Mourimho stilte seg positivt til de nye ideene, sier Gaillard.

DISKUTER: Hva kan cupvinnerne tilføre Champions League?

<strong><b>VINNERE:</strong></b> Milan vant den gjeveste turneringen i Europa i fjor. Får UEFA det som de vil, kan også nasjonale cupvinnere konkurrere i det som før ble kalt Serievinnercupen. Foto: SCANPIX
VINNERE: Milan vant den gjeveste turneringen i Europa i fjor. Får UEFA det som de vil, kan også nasjonale cupvinnere konkurrere i det som før ble kalt Serievinnercupen. Foto: SCANPIX Vis mer
- Wenger og Mourinho støtter CL-plass til cupvinnere
POSITIVE:William Gaillard, kommunikasjonsdirektør i UEFA, sier både Jose Mourinho og Arsene Wenger var positive til de nye forslagene. Tidligere har Alex Ferguson vært meget skeptisk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer