- Wenger og Mourinho støtter CL-plass til cupvinnere

Motsier Ferguson.

(Dagbladet.no): Manchester Uniteds Alex Ferguson var tidligere ute med sterk kritikk av UEFAs forslag om å gi de nasjonale cupvinnerne en plass i Champions League.

Han mente ordningen ville svekke kvaliteten.

Nå sier UEFA at andre topptrenere har stilt seg langt mer positive til forslaget som er presentert for å gjenreise entusiasmen for cupkonkurransene.

Premier Leagues trenere ble presentert for ideen på et møte nylig, og kommunikasjonsdirektør William Gaillard sier Ferguson møtte motbør.

- Vi hadde et møte med topptrenerne for å diskutere en rekke temaer, inkludert endringer i formatet på Champions League, sier Gaillard til Teamtalk.

Han sier stemningen var positiv.

- Vi hadde ingen negative kommentarer til de foreslåtte endringene, og det hele var veldig positivt. Med tanke på kommentarene fra Herr Ferguson var det forfriskende å se at spesielt Arsene Wenger og José Mourimho stilte seg positivt til de nye ideene, sier Gaillard.

DISKUTER: Hva kan cupvinnerne tilføre Champions League?

VINNERE: Milan vant den gjeveste turneringen i Europa i fjor. Får UEFA det som de vil, kan også nasjonale cupvinnere konkurrere i det som før ble kalt Serievinnercupen. Foto: SCANPIX
VINNERE: Milan vant den gjeveste turneringen i Europa i fjor. Får UEFA det som de vil, kan også nasjonale cupvinnere konkurrere i det som før ble kalt Serievinnercupen. Foto: SCANPIX Vis mer
- Wenger og Mourinho støtter CL-plass til cupvinnere
POSITIVE:William Gaillard, kommunikasjonsdirektør i UEFA, sier både Jose Mourinho og Arsene Wenger var positive til de nye forslagene. Tidligere har Alex Ferguson vært meget skeptisk.