Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger og Pardew siktet etter nesten-slåsskamp

West Ham reagerer sterkt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Da West Hams Marlon Harewood scoret seiersmålet mot Arsenal ett minutt før full tid søndag, tiltet det for lagenes managere ute på sidelinja.

Bare en våken fjerdedommer forhindret at Arsene Wenger og Alan Pardew havnet i slåsskamp - men den voldsomme aggressiviteten hos begge to gjør at episoden betegnes som en av de groveste manager-overtrampene i engelsk fotballs historie.

Arsene Wenger brøt også en hellig uskreven regel da han nektet å ha Pardew i hånda etter kampen. Franskmannen har fortsatt ikke uttalt seg til pressen, mens Pardew unnskyldte seg like etter kampslutt.

Nå risikerer de to strenge reaksjoner fra FA.

West Ham er opprørt

«West Ham United-manager Alan Pardew og Arsenal-manager Arsene Wenger har begge blitt siktet for dårlig oppførsel. Siktelsen er relatert til deres aggressive og konfronterende oppførsel mot slutten av kampen på Upton Park søndag 5. november. De har frist til 23. november med å svare.», heter det i en pressemelding fra FA i dag.

I beste fall slipper de trolig unna med bøter - i verste fall kan de bli bannlyst fra benken i noen kamper. 

West Ham reagerer sterkt på at Pardew risikerer straff.

MÅ FORKLARE SEG: Stemningen var amper og fiendtlig mellom West Ham-manager Alan Pardew og Arsenal-manager Arsene Wenger etter kampen på Upton Park søndag. Pardews forsøk på forsoning ble også bryskt avvist av Wenger. Nå er begge blitt siktet av FA for dårlig oppførsel. Foto: EPA
MÅ FORKLARE SEG: Stemningen var amper og fiendtlig mellom West Ham-manager Alan Pardew og Arsenal-manager Arsene Wenger etter kampen på Upton Park søndag. Pardews forsøk på forsoning ble også bryskt avvist av Wenger. Nå er begge blitt siktet av FA for dårlig oppførsel. Foto: EPA Vis mer

«West Ham United er forbauset over denne siktelsen. Vi mener Alan Pardew ikke gjorde mer enn å feire en viktig scoring i et London-derby på en lidenskapelig måte. Alan Pardew har full støtte fra styret i forbindelse med denne siktelsen, som vi vil forsvare oss mot med nebb og klør.»

• Din mening: Fortjener Pardew og/eller Wenger straff for nesten-slåssingen på søndag?

Hele Norges coronakart