Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger om framtida:
- Uansett hva som skjer, vil jeg være manager neste sesong

Åpen for å lede en annen klubb dersom han forlater Arsenal. 

GIR SEG IKKE: Men Arsène Wenger vil ikke garantere at han er Arsenal-manager neste sesong. Foto: Sven Hoppe/dpa, AP/NTB Scanpix
GIR SEG IKKE: Men Arsène Wenger vil ikke garantere at han er Arsenal-manager neste sesong. Foto: Sven Hoppe/dpa, AP/NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): Det var ventet at Arsenal-manager Arsène Wenger ville bli grillet om framtiden sin etter det famøse 1-5-tapet mot Bayern München i Champions League.

Franskmannen møtte pressen før mandagens FA-cupkamp mot Sutton, men de fleste frammøtte journalistene hadde nok ikke planer om å snakke om Arsenals non-league-motstander.

Som vanlig var 67-åringen seint ute, først 25 minutter etter avtalt tid dukket manageren opp. Og det var en selvsikker Wenger som dukket opp.

Først snakket han litt om Bayern-kampen, før han sa det var viktig å fokusere på kampen mot Sutton.

Da han omsider fikk spørsmål om framtida, sa han:

- Jeg er vant til det. Jeg har vært her i 20 år. Det er viktig å gjøre det som er viktig i livet. Jeg har en offentlig jobb og må akseptere det. Alle kan ha en mening, sier Wenger, som likevel ga et hint om når han vil bestemme seg for om han fortsetter i Arsenal.

- Dersom jeg sier mars/april, er det fordi jeg ikke vet. Jeg vil ikke kommentere (framtida). Framtida er ikke viktig, laget er viktig - Arsenal. Vi må fokusere på de virkelige problemene, hvordan vi spiller fotball og ikke min framtid, sier Wenger, som uansett vil være manager for en klubb neste sesong.

- Uansett hva som skjer, vil jeg være manager neste sesong - her eller et annet sted. Jeg hater nederlag, jeg hater å tape kamper. Jeg har et stort ansvar i denne klubben. Det er vanskelig å takle, men jeg har styrken og erfaringen som skal til, sier Wenger.

Manageren antyder at problemene ikke vil forsvinne dersom han slutter i jobben. Han trekker også fram hva klubben har oppnådd under hans ledelse.

- Selv om jeg drar, vil ikke Arsenal vinne hver kamp. Jeg håper at vi kan vinne dette trofeet i framtiden, men det er ikke som da jeg kom. De hadde ikke vunnet Europa-cupen før jeg kom. Du må huske på det, sier Wenger.

Han peker også på at det kun er Arsenal, Bayern München og Real Madrid som har spilt hver eneste sesong i Champions League.

Wenger forteller også at han har fått flere muligheter til å gå til en annen klubb, men at han bryr seg for mye om klubben og dens framtid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling