Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

­

Wenger om framtida i Arsenal etter historisk FA-cupseier: - Vi har et styremøte på tirsdag

GRATULERT AV EIEREN: Her takker Arsenal-eier Stan Kroenke Wenger for FA-cupseieren. Tirsdag skal han bestemme om Wenger får bli i klubben. <br>Foto: Kieran McManus/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix
GRATULERT AV EIEREN: Her takker Arsenal-eier Stan Kroenke Wenger for FA-cupseieren. Tirsdag skal han bestemme om Wenger får bli i klubben.
Foto: Kieran McManus/REX/Shutterstock/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Arsene Wenger har blitt møtt med «Wenger Out»-plakater hele sesongen, og for første gang i Wengers regjeringstid i Arsenal falt laget hans utenfor topp fire i ligaen.

Mange har ment at Wenger nå er utdatert som manager, og at Arsenal trenger friskt managerblod for å kunne være med og kjempe om ligatittelen i England igjen.

I kveld vant han og Arsenal altså FA-cupen for sjuende gang under Wenger. Det gjør franskmannen til tidenes mestvinnende manager i FA-cupen, og Arsenal-styret gratulerte ham hjertelig på VIP-tribunen på Wembley etter kampen i kveld.

Og Wengers Arsenal-framtid blir høyst sannsynlig avgjort allerede neste uke.

- Vi har et styremøte på tirsdag, og på onsdag eller torsdag vil alt være veldig klart, sier Wenger til BBC i kveld.

Etter å ha levert sesongens klart beste kamp mot serievinner Chelsea i kveldens finale, kan Wenger gå ut med hendene over hodet, uansett hva som skjer på styremøtet tirsdag.

Etter kampen var Wenger trygg på at om han går, er Arsenal-skuta konkurransedyktig neste sesong uansett.

- Vi hadde en fantastisk prestasjon allerede fra første minutt i dag. Laget har slitt denne sesongen, men vi har stått sammen og respondert. Jeg sa i forrige uke at denne gjengen vil vinne ligaen med ett eller to gode kjøp, sa Wenger.

Og spillerne støttet etter finaleseieren mannen som har ledet Arsenal siden 1996.

- Det er mye som er sagt om manageren, men jeg syns laget ga det riktige svaret i dag, sa dagens kaptein, Per Mertesacker etter kampen.

Hele Norges coronakart