Wenger om Podolski-ryktene: - En vits

Vil beholde Tyskeren.

KOBLES TIL INTER: ... men Arsenal-manager Arsene Wenger vil beholde Lukas Podolski, og kaller overgangsryktene en vits. Foto: REUTERS/Murad Sezer
KOBLES TIL INTER: ... men Arsenal-manager Arsene Wenger vil beholde Lukas Podolski, og kaller overgangsryktene en vits. Foto: REUTERS/Murad Sezer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lukas Podolski kobles til Inter, men Arsenal-manager Arsène Wenger kaller ryktene for «en vits».

Det har hersket mange spekulasjoner rundt Podolskis framtid den siste tiden. Tyskeren er misfornøyd med å ha fått lite spilletid hittil i sesongen.

Nylig ble Inter-trener Roberto Mancini sitert på at den italienske Serie A-klubben følger med på Podolskis situasjon i Arsenal.

- Det er en vits. Inter-ryktene er ikke seriøse. De snakker, men det er bare det. Podolski er Arsenal-spiller, og jeg vil at han blir, sa Wenger under tirsdagens pressekonferanse.

Arsenal møter Southampton på bortebane 1. nyttårsdag. Lagene har lik poengsum (33), men sistnevnte besitter fjerdeplassen på bedre målforskjell.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer