Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger om Podolski-ryktene: - En vits

Vil beholde Tyskeren.

KOBLES TIL INTER: ... men Arsenal-manager Arsene Wenger vil beholde Lukas Podolski, og kaller overgangsryktene en vits. Foto: REUTERS/Murad Sezer
KOBLES TIL INTER: ... men Arsenal-manager Arsene Wenger vil beholde Lukas Podolski, og kaller overgangsryktene en vits. Foto: REUTERS/Murad Sezer Vis mer

Lukas Podolski kobles til Inter, men Arsenal-manager Arsène Wenger kaller ryktene for «en vits».

Det har hersket mange spekulasjoner rundt Podolskis framtid den siste tiden. Tyskeren er misfornøyd med å ha fått lite spilletid hittil i sesongen.

Nylig ble Inter-trener Roberto Mancini sitert på at den italienske Serie A-klubben følger med på Podolskis situasjon i Arsenal.

- Det er en vits. Inter-ryktene er ikke seriøse. De snakker, men det er bare det. Podolski er Arsenal-spiller, og jeg vil at han blir, sa Wenger under tirsdagens pressekonferanse.

Arsenal møter Southampton på bortebane 1. nyttårsdag. Lagene har lik poengsum (33), men sistnevnte besitter fjerdeplassen på bedre målforskjell.

(NTB)