HAT-TRICK: Nicklas Bendtner (t.h) fikk sin oppreisning med tre mål mot Porto i går kveld. Foto: AP/Kirsty Wigglesworth
HAT-TRICK: Nicklas Bendtner (t.h) fikk sin oppreisning med tre mål mot Porto i går kveld. Foto: AP/Kirsty WigglesworthVis mer

Wenger ønsker seg revansj mot United

Eller Chelsea i Champions League.

||| • Champions League-studio: United - Milan, Real Madrid - Lyon

(Dagbladet): Arsenal har tapt alle fire ligakampene mot Chelsea og Manchester United denne sesongen.

Nå håper Arsenal-sjef Arsene Wenger på et møte med en av de to Premier League-rivalene i Champions League, dersom de også går videre til kvartfinalen.

De rødhvite fra London knuste Porto 5-0 i går og Wenger uttalte etter kampen at hans talenter kan slå hvem som helst.

- Dette er ikke noe valg vi tar, men jeg vil ikke si at vi ikke ønsker å trekke et engelsk lag. Kanskje er det en god sjanse, å vise hva vi kan hvis vi får dem. Hvis jeg hadde valget, så hadde jeg sagt ja, sier Wenger.

Kan ikke gjøre det dårligere
Franskmannen innrømmer at gutta hans har mye å revansjere fra ligaoppgjørene.

- Hvis vi trekker dem så kan vi ikke gjøre det dårligere enn i ligaen. Vi kan bare gjøre det bedre. Det finnes ingen negative tanker om å spille mot Chelsea eller Manchester United, sier Wenger.

Arsenal har blitt avskrevet flere ganger i løpet av sesongen, men klubben er fortsatt med i kampen om ligagullet. Bare to poeng skiller opp til Manchester United.

Wenger føler at hans unggutter fortsatt har mye å gå på.

BLIR BEDRE OG BEDRE: Arsene Wenger var meget fornøyd med sitt lag i går, her med Emmanuel Eboue. Foto: AFP/IAN KINGTON
BLIR BEDRE OG BEDRE: Arsene Wenger var meget fornøyd med sitt lag i går, her med Emmanuel Eboue. Foto: AFP/IAN KINGTON Vis mer

- Jeg tror det er viktig at laget fortsetter å bli bli bedre. Vi har svakheter i spillet som kan bli bedre. Så før vi snakker om Barcelona og Manchester United må vi forbedre oss, bare da har vi en sjanse.

I går scoret danske Nicklas Bendtner tre mål, etter at han brente en rekke sjanser mot Burnley i helgen.

- Det viser hvor fort det skifter i fotball. Nicklas mistet ikke selvtilliten, den er realtivt stabil. Han kom tilbake med fokus og tro, og det er også en av hans styrker.

Får spille midtspiss
Dansken sier til sporten.dk at han scorer mål bare han får spille spiss, ikke kantspiller.

- Jeg er i ferd med å komme i toppform etter skadeavbrekket. Og så spiller jeg jo endelig der hvor man scorer mål, sier 22-åringen.

• Kvartfinalene i Champions League trekkes fredag 19. mars.

TAP OG TAP: Her scorer Wayne Rooney et av Uniteds mål i 2-1-seieren på Old Trafford. På Emirates tapte Arsenal 1-3 mot United. Foto: AFP/PAUL ELLIS.
TAP OG TAP: Her scorer Wayne Rooney et av Uniteds mål i 2-1-seieren på Old Trafford. På Emirates tapte Arsenal 1-3 mot United. Foto: AFP/PAUL ELLIS. Vis mer
TAP OG TAP: Didier Drogba nettet i Chelseas 2-0-seier mot Arsenal på Stamford Bridge 7. februar. Også på Emirates seiret Chelsea. Foto: REUTERS/Andrew Winning
TAP OG TAP: Didier Drogba nettet i Chelseas 2-0-seier mot Arsenal på Stamford Bridge 7. februar. Også på Emirates seiret Chelsea. Foto: REUTERS/Andrew Winning Vis mer