Wenger ønsker seg ung stopper

Campbells arvtager? Les siste om Premier League.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Arsenals Sol Campbell har vært mye plaget av skader og andre problemer denne sesongen. Samtidig er manager Arsene Wenger alltid ute etter nye, unge forsterkninger.

Nå har han sett seg ut West Bromwich\' 21 år gamle talent Curtis Davies som landslagskjempens arvtaker.

Talentfabrikk

Arsenal har de seneste årene utviklet seg til å bli en av verdens fremste klubben til å lose stortalenter inn på førstelaget, og stadig flere av klodens beste unggutter havner i London-klubben. Cesc Fabregas, Robin van Persie og Emmanuel Eboue er bare et fåtall av disse.

- Den spilleren i verden Wenger ikke har oversikt over, er det ikke verdt å se på, har det blitt uttalt om den suksessrike franskmannen.

Nå har han altså kastet øynene på unge Davies for å finne en Campbell-erstatter, på sikt vel å merke. Philippe Senderos har imponert mange denne sesongen, men blir ikke, av Wenger, sett på som en som kommer til å dominere i Arsenal-forsvaret i mange år.

Davies selv som tidligere i år erklærte at han er en stor fan av Rio Ferdinand, har ennå ikke uttalt seg om en eventuell overgang.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer