- Wenger prøvde desperat å hente Reina i sommer

Tidligere Arsenal-keeper avslører managerens forsøk.

<strong>ØNSKET:</strong> Pepe Reina er en svært attraktiv keeper som er øsnket av flere klubber. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
ØNSKET: Pepe Reina er en svært attraktiv keeper som er øsnket av flere klubber. Foto: AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er den tidligere Arsenal-keeperen Bob Wilson som sier at Arsene Wenger var desperat etter å sikre seg Liverpools sisteskanse forrige sommer.

- Wenger prøvde som en gal å signere Pepe Reina ved å legge inn et stort bud på keeperen forrige sommer, sier Wilson til Talksport.

Bob Wilson fikk selv over 200 kamper for «The Gunners», og var med på å vinne serien og cupen i 1971.

Szczesny er fremtiden Lukasz Fabianski, Manuel Almunia og Wojciech Szczesny har alle fått prøve seg i Arsenal-buret denne sesongen, med blandet hell. Likevel tror Wilson det var bra at Arsenal ikke signerte Reina.

- Dersom Wenger hadde signert Reina ville han mistet den unge gutten Szczesny, som jeg tror vil være fremtiden, sier Wilson.

Szczesny har for mange vært den beste keeperen for Arsenal denne sesongen, men unggutten er for øyeblikket ute med en skade.

- Det er uheldig at han er ute med skade og i kampen han hadde det, men han vil bli en stor keeper. Han er klar nå, hvis du spør Arsenal-fansen, sier Wilson.

Ettertraktet Pepe Reina har lenge vært ettertraktet på øyriket, og har tidligere uttalt at han ikke kan love at han er Liverpool-spiller neste sesong.

Det forventes at flere lag vil komme med bud på sisteskansen, særlig om Liverpool ikke skulle klare å kvalifisere seg for Europa-cupen neste sesong.

- Jeg skrev en seksårsavtale for sju måneder siden, og jeg trives i klubben, men alle fotballspillere ønsker å kjempe om troféer og å vinne ting, sa Reina i november.

<strong>PÅ KEEPERJAKT:</strong> Arsene Wenger var tydeligvis ikke fornøyd med sine keepere før seriestart. Foto: AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU
PÅ KEEPERJAKT: Arsene Wenger var tydeligvis ikke fornøyd med sine keepere før seriestart. Foto: AFP PHOTO/ PIERRE-PHILIPPE MARCOU Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer