PROVOSERTE ARSENAL: Xavi Hernandez provoserte Arsenal og Arsene Wenger da han i går sa at Cesc Fabregas led i Arsenal. Foto: AFP PHOTO / VINCENZO PINTO
PROVOSERTE ARSENAL: Xavi Hernandez provoserte Arsenal og Arsene Wenger da han i går sa at Cesc Fabregas led i Arsenal. Foto: AFP PHOTO / VINCENZO PINTOVis mer

Wenger raser mot Xavi etter ny Fabregas-kommentar

- Ikke første gang han er respektløs mot Arsenal.

(Dagbladet): Arsene Wenger reagerte med sinne da han i går ble konfrontert med Xavi Hernandez' kommentarer om Cesc Fabregas ønske om å returnere til Barcelona.

- Jeg snakket med Cesc på Ibiza og han fortalte meg at han har det vondt om dagen. Han vil komme til oss. Det er hans største ønske, sa Xavi i går.

Det er langt fra første gang at en Barcelona-spiller uttaler seg om Fabregas, og Arsenal-fans har tidligere reagert med sinne på Barcelona-spillernes mange uttalelser om Fabregas. Wenger var også i 2005 i klinsj med Barcelona, da han mente at de brukte media til å gjøre Thierry Henry rastløs.

- Hvis det stemmer at han har sagt det er det veldig respektløst, og det er ikke første gang at Xavi er respektløs mot Arsenal, sa Wenger i går, ifølge flere britiske aviser i dag.

Fabregas' kontrakt går ut i 2015, og Wenger sa mandag at han ikke ville vurdere å selge ham hvis han ikke kom til ham og sa han ville bort.

- Cesc har kontrakt med Arsenal. Det er et faktum. Arsenal har lyst til å beholde ham. Hvis det hadde vært motsatt ville jeg vist respekt ovenfor den andre klubben og stanset slike kommentarer.

SINT WENGER: Hvis det stemmer at han har sagt det er det veldig respektløst, og det er ikke første gang at Xavi er respektløs mot Arsenal, sier Arsene Wenger. Foto. AFP PHOTO / Saeed KHAN
SINT WENGER: Hvis det stemmer at han har sagt det er det veldig respektløst, og det er ikke første gang at Xavi er respektløs mot Arsenal, sier Arsene Wenger. Foto. AFP PHOTO / Saeed KHAN Vis mer