Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger sikker på at han ikke får sparken

- Jeg er ikke i tvil.

TRYGG PÅ JOBBEN: Arsene Wenger er sikker på at han ikke får sparken i Arsenal.Foto: Simon Bellis/Sportimage/Cal Sport Media/NTB Scanpix
TRYGG PÅ JOBBEN: Arsene Wenger er sikker på at han ikke får sparken i Arsenal.Foto: Simon Bellis/Sportimage/Cal Sport Media/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal ser ikke ut til å ta noen titler i år heller, men Arsène Wenger er likevel sikker på at han er manager også neste sesong.

Elendige resultater i februar og mars skapte uro i den engelske hovedstadsklubben. Mange supportere la ikke skjul på sin misnøye med den franske manageren.

Hovedaksjonær i Arsenal, Stan Kroenke, skal imidlertid ha bestemt seg for å beholde Wenger i minst én sesong til. Wenger selv ser i alle fall for seg at han fortsatt kan ikle seg sin mye omtalte Arsenal-frakk når den engelske serien sparkes i gang i august.

- Jeg er ikke i tvil, fordi jeg gir alt for denne klubben, sier Wenger ifølge Telegraph.

- Når jeg gjøre noe, gjør jeg det 100 prosent. Jeg gjør alt jeg kan for å gjøre mitt beste så lenge jeg er i klubben. Jeg tror på at du må fokusere på den jobben du er satt til å gjøre, og jeg er ansatt for å prestere og gjøre det beste for klubben. Det er det jeg fokuserer på.

Kritiserer kritikerne Arsenal ligger for øyeblikket på tredjeplass i Premier League etter at én seier på åtte kamper har sendt laget elleve poeng bak Leicester. I mesterligaen ble det to tap for Barcelona i åttendedelsfinalen. I de engelske cupene røk laget ut for Watford (FA-cupens sjette runde) og Sheffield Wednesday (ligacupens fjerde runde).

- Jeg synes ikke kritikken er berettiget når du kjemper om seriemesterskapet, spesielt etter kampen mot Tottenham da vi var litt uheldig, sier Wenger.

- Du må leve med det. Det viktigste er at jeg gjør mitt beste hver dag. Jeg jobber for klubben jeg elsker, og hvis jeg kan dele den kjærligheten med supporterne er det enda bedre.

- Bryr meg ikke om hva folk sier Wenger har vunnet tre ligatitler og seks FA-cuptitler i løpet av sine 20 år i Arsenal og har heller aldri blitt dårligere enn nummer fire på tabellen.

- Jeg bryr meg ikke om hva folk sier. Det er meninger som stammer fra det siste resultatet eller den siste skuffelsen. I min jobb må du fokusere på det som er viktig og prestere. Min fremtid er min fremtid.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!