Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger skylder på dommeren

Arsenal-manager Arsène Wenger skyldte på dommeren etter at Arsenal tapte UEFA-cupfinalen mot Galatasaray etter straffesparkkonkurranse.

Frankmannen raste over at dommer Antonio Nieto fra Spania valgte å la straffesparkkonkurransen foregå i den enden der de tyrkiske supporterne var plassert.

- Dommeren hevder at han ga beskjed om at myntkastet i forkant av ekstraomgangene skulle avgjøre hvor straffespark-konkurransen skulle foregå, men jeg tror ikke på han. Uansett er jeg helt uenig i avgjørelsen, sa Wenger.

- Ingen har sett myntkastet som skal ha funnet sted, og han bare fortalte Tony Adams at det var det han hadde bestemt, fortsatte en særdeles opprørt Arsenal-manager.

Og det er ikke første gangen at Arsenal må se seg slått på straffer.

- Vi tapte både i FA Cupen og Ligacupen på straffer denne sesongen, og det gjør situasjonen ennå bitrere, sa Wenger som måtte se Davor Suker og Patrick Vieira sette hvert sitt forsøk i treverket.

- Det viser bare at selv de beste spillere kan misbruke straffespark, sa en lojal Arsène Wenger.

  • En forsmak på hva som kan følge, får vi allerede 29. mai når Tyrkia og England møtes i Europamesterskapet for U21-lag i Slovakia.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling