Wenger skylder på dommeren

Arsenal-manager Arsène Wenger skyldte på dommeren etter at Arsenal tapte UEFA-cupfinalen mot Galatasaray etter straffesparkkonkurranse.

Frankmannen raste over at dommer Antonio Nieto fra Spania valgte å la straffesparkkonkurransen foregå i den enden der de tyrkiske supporterne var plassert.

- Dommeren hevder at han ga beskjed om at myntkastet i forkant av ekstraomgangene skulle avgjøre hvor straffespark-konkurransen skulle foregå, men jeg tror ikke på han. Uansett er jeg helt uenig i avgjørelsen, sa Wenger.

- Ingen har sett myntkastet som skal ha funnet sted, og han bare fortalte Tony Adams at det var det han hadde bestemt, fortsatte en særdeles opprørt Arsenal-manager.

Og det er ikke første gangen at Arsenal må se seg slått på straffer.

- Vi tapte både i FA Cupen og Ligacupen på straffer denne sesongen, og det gjør situasjonen ennå bitrere, sa Wenger som måtte se Davor Suker og Patrick Vieira sette hvert sitt forsøk i treverket.

- Det viser bare at selv de beste spillere kan misbruke straffespark, sa en lojal Arsène Wenger.

  • En forsmak på hva som kan følge, får vi allerede 29. mai når Tyrkia og England møtes i Europamesterskapet for U21-lag i Slovakia.