Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger slår tilbake etter rykter om bråk:
- Fullstendig feil

Wenger tok Sanchez i hånda på trening tidligere i dag. Etterpå bedyret Arsenal-manageren at det aldri var noe bråk på trening.

HANDSHAKE FOR PEACE: Arsenal-manager Arsène Wenger og klubbens største stjerne Alexis Sanchez tar hverandre i hånda på dagens trening. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scnapix
HANDSHAKE FOR PEACE: Arsenal-manager Arsène Wenger og klubbens største stjerne Alexis Sanchez tar hverandre i hånda på dagens trening. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK / NTB Scnapix Vis mer

(FourFourTwo): Det var mange som var overrasket over at Alexis Sanchez ble benket fra start mot Liverpool lørdag. Chileneren ble først introdusert for Anfield-publikummet etter hvilen, da de røde allerede ledet 2-0.

Benkingen førte til massiv kritikk mot trener Arsène Wenger, samtidig som The Telegraph skrev en artikkel som kunne kaste lys over saken.

Avisa siterer ikke navngitte kilder på at Sanchez gikk av banen og inn i garderoben midt under en treningsøkt i forrige uke. Der skal flere lagkamerater ha konfrontert ham, før en krangel brøt ut. Wenger valgte så å vrake angriperen for å statuere et eksempel.

Slår tilbake

På dagens pressekonferanse før returoppgjøret mot Bayern München i Champions League, ble Sanchez naturligvis et hett tema. Wenger forteller at det ikke skjedde noe dramatisk på trening, slik som The Telegraph hevder.

- Jeg kjenner ikke til det. Ingenting skjedde. Ingenting i det hele tatt, sier Wenger

- Det er fullstendig feil, men jeg skjønner at dere må fylle avisene og vi respekterer det, sier Wenger, som legger til at forholdet mellom ham og Sanchez er:

- Ærlig og normalt som med alle Arsenal-spillerne.

- Overdreven atferd

Det har blitt spekulert i at det ikke vil være plass til både Sanchez og Wenger på Emirates neste sesong, og at en av dem må pakke snippsekken og forlate London-klubben.

- Han har 15 måneder igjen av kontrakten. Avgjørelsen vil være helt og holdent opp til Arsenal, sier Wenger på pressekonferansen, gjengitt av blant andre The Telegraph.

Tidligere i dag sirkulerte det bilder i engelske medier som skal være fra Arsenal-treningen i formiddag, der Wenger og Sanchez tar hverandre i hånda.

- Han er en engasjert spiller som noen ganger har overdreven atferd, sier Wenger om sin juvel.

Daily Mail skriver i dag at Sanchez har fått nok, og at han nå ønsker å forlate klubben etter «ydmykelsen over å ha blitt benket av Wenger». Tabloidavisa hevder han ser etter en ny klubb, og at han forlater London til sommeren.

Ikke enige

Det er delte meninger om det var riktig å vrake chileneren mot Liverpool. Tidligere Arsenal-spiller Martin Keown mener at det var galskap å vrake Sanchez, og at han aldri burde bli benket.

- Det sender ut feil signaler til gruppa når Arsenals beste spiller, som hver dag setter standarden for arbeidskapasitet og kvalitet, ble sittende på benken i en kamp som handlet om å spille for topp 4-plassering, mener Keown i Daily Mail.

En som er enig med Keown er den tidligere storscoreren Alan Shearer.

- Jeg kan ikke fatte hva Wenger gjorde mot Liverpool på lørdag, mener Alan Shearer i sin spalte for The Sun.

Shearer kjøper ikke Wengers argument med at det var taktiske årsaker til benkingen, og at han ønsket å spille mer direkte for å forsvare seg mot Liverpools energiske press.

- Det var mer sannsynlig et svar på at Sanchez ikke ønsker å skrive ny kontrakt, tror Shearer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media