Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger slår tilbake mot Bayern München

Arsène Wenger slår tilbake mot ryktene og sier at Bayern München har tatt kontakt om den ledige trenerjobben. Likevel velger han å takke nei til storklubben.

IKKE TIL BAYERN: Arsene Wenger. Foto: NTB Scanpix
IKKE TIL BAYERN: Arsene Wenger. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidligere i uken hevdet den tyske storavisen Bild at Wenger var uaktuell som ny Bayern-trener.

I et intervju med britiske BeIN Sports avviser Wenger påstanden. 70-åringen opplyser at han har blitt kontaktet av Bayerns styreleder Karl-Heinz Rummenigge om jobben.

– Han spurte meg om jeg var interessert siden de er på jakt etter en ny trener. Jeg fortalte ham at jeg trengte litt tid for å tenke over det. Vi ble enige om at vi skal snakke sammen mer kommende uke siden jeg er i Doha fram til søndag kveld, forteller den tidligere Arsenal-manageren.

GIKK TIL ANGREP: Ivan Gazdek (23) gikk til angrep på en høne. Nå angrer han. Reporter: Kristoffer Løkås Vis mer

Tross enighet om samtaler tar Wenger til orde for at han ikke blir ny Bayern-trener. I intervjuet ønsker han klubben lykke til i trenerjakten og forteller at han har fattet sin avgjørelse. Lykkønskningen anses som et avslag på Bayern-interessen.

Onsdag kveld opplyste Wenger at han og Bayern ikke hadde snakket sammen. I den nylige intervjuet presiserer franskmannen at Rummenigge ringte ham da, men at han ikke hadde mulighet til å ta telefonen. I etterkant ringte Wenger tilbake, og de snakket ifølge ham i fire–fem minutter om jobben.

Wenger har vært uten trenerjobb etter at han forlot Arsenal i fjor sommer etter 22 år i London-klubben.

Nico Kovac fikk sparken som Bayern-trener etter 1-5-tapet mot Eintracht Frankfurt forrige helg. Kovacs assistent Hans-Dieter Flick innehar treneransvaret inntil videre.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media