Wenger snur, åpner for at Sanchez spiller derbyet likevel

- Han vil trosse de medisinske rådene.

DESPERAT: Alexis Sanchez blåser i at han er rådet til å stå over Tottenham-kampen, og har fortalt Wenger at han er desperat etter å spille. Selv ønsker treneren å se hva chileneren kan levere på trening og hva fysioterapeutene sier før han bestemmer seg. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
DESPERAT: Alexis Sanchez blåser i at han er rådet til å stå over Tottenham-kampen, og har fortalt Wenger at han er desperat etter å spille. Selv ønsker treneren å se hva chileneren kan levere på trening og hva fysioterapeutene sier før han bestemmer seg. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går kom beskjeden ingen Arsenal-fans ville høre: Arséne Wenger meldte at Alexis Sanchez ikke hadde kommet over muskelskaden sin, og var uaktuell til derbyet mot Tottenham.

I dag forteller franskmannen (ifølge Daily Mail) at hans chilenske stjerne er desperat etter å spille mot Spurs.

- Han vil spille, selvfølgelig, han har veldig lyst og han føler han kan trosse det medisinske rådet. Han har så lyst til å spille at han tror han kan bli kvitt muskelstrekken, sier Wenger.

Selv nekter Wenger å fortelle om han vil bruke 26-åringen.

- Jeg vet ikke helt enda. Jeg trenger medisinske råd på det, og jeg trenger å se hva han kan gjøre på trening, sier Wenger.  Han understreker også at han har mer enn nok tilgjengelige alternativer.

- Vi har nok offensive alternativer, vi har ingen mangler. Jeg syns vi har nok offensive kvaliteter hvis alle presterer individuelt og kollektivt, sier den franske treneren.

Arsenal banket Aston Villa 5-0 uten Sanchez' offensive kvaliteter på banen, men Wenger vil definitivt kunne la seg friste til å sette innpå chileneren hvis de røde sliter med å komme igjennom.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.