Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger snur, åpner for at Sanchez spiller derbyet likevel

- Han vil trosse de medisinske rådene.

DESPERAT: Alexis Sanchez blåser i at han er rådet til å stå over Tottenham-kampen, og har fortalt Wenger at han er desperat etter å spille. Selv ønsker treneren å se hva chileneren kan levere på trening og hva fysioterapeutene sier før han bestemmer seg. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
DESPERAT: Alexis Sanchez blåser i at han er rådet til å stå over Tottenham-kampen, og har fortalt Wenger at han er desperat etter å spille. Selv ønsker treneren å se hva chileneren kan levere på trening og hva fysioterapeutene sier før han bestemmer seg. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer

(Dagbladet): I går kom beskjeden ingen Arsenal-fans ville høre: Arséne Wenger meldte at Alexis Sanchez ikke hadde kommet over muskelskaden sin, og var uaktuell til derbyet mot Tottenham.

I dag forteller franskmannen (ifølge Daily Mail) at hans chilenske stjerne er desperat etter å spille mot Spurs.

- Han vil spille, selvfølgelig, han har veldig lyst og han føler han kan trosse det medisinske rådet. Han har så lyst til å spille at han tror han kan bli kvitt muskelstrekken, sier Wenger.

Selv nekter Wenger å fortelle om han vil bruke 26-åringen.

- Jeg vet ikke helt enda. Jeg trenger medisinske råd på det, og jeg trenger å se hva han kan gjøre på trening, sier Wenger.
 
Han understreker også at han har mer enn nok tilgjengelige alternativer.

- Vi har nok offensive alternativer, vi har ingen mangler. Jeg syns vi har nok offensive kvaliteter hvis alle presterer individuelt og kollektivt, sier den franske treneren.

Arsenal banket Aston Villa 5-0 uten Sanchez' offensive kvaliteter på banen, men Wenger vil definitivt kunne la seg friste til å sette innpå chileneren hvis de røde sliter med å komme igjennom.

Sanchez har nemlig scoret 17 mål i alle turneringer denne sesongen, og har vært en åpenbaring siden han ble hentet fra Barcelona i sommer.

Kampen mellom Tottenham og Arsenal på White Hart Lane har avspark klokken 13.45 norsk tid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media