Wenger spilte småskadet Alexis. Etter 60 minutter måtte han ut. Nå slaktes Wenger

Klarte bare uavgjort mot Norwich.

IKKE SJANS: Alexis Sanchez pådro seg en strekk på baksiden av låret. Men i forkant av kampen skal Arsene Wenger ha visst at Alexis hadde et problem med hamstringen. Foto: Reuters / John Sibley
IKKE SJANS: Alexis Sanchez pådro seg en strekk på baksiden av låret. Men i forkant av kampen skal Arsene Wenger ha visst at Alexis hadde et problem med hamstringen. Foto: Reuters / John Sibley Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norwich - Arsenal 1-1

(Dagbladet): Det er jevnt i toppen av Premier League - såpass jevnt at dersom Arsenal vant dagens kamp mot Norwich, ville de befinne seg på førsteplass i ligaen. På samme poengsum som Manchester City og Leicester.

Arsenal var klart best innledningsvis, men klarte likevel ikke å overmanne Norwich. I etterkant av kampen er det Arsene Wengers avgjørelse om å spille Alexis Sanchez, til tross for at han var småskadet, som vekker oppsikt.

Arsenal-dominanse Arsenal styrte det aller meste på Carrow Road, og vartet ved flere anledninger opp med lekkert angrepsspill.

I FORM: Mesut Özil scoret mot Norwich. Foto: Marcello Pozzetti/IPS/REX Shutterstock
I FORM: Mesut Özil scoret mot Norwich. Foto: Marcello Pozzetti/IPS/REX Shutterstock Vis mer

Etter flere store sjanser var det derfor veldig fortjent at London-laget tok ledelsen etter en liten halvtime. Det var Alexis Sanchez som snappet ballen og spilte gjennom Mesut Özil - som kippet ballen iskaldt over keeper og i mål.

Men på tampen av første omgang våknet Norwich, og fikk derfor også uttelling. To minutter før pause scoret Lewis Grabban, og sørget dermed for at lagene sto likt ved pause.

Wenger slaktes Før en time var spilt fikk imidlertid Arsenal en på trynet da Alexis måtte forlate banen med noe som så ut til å være en strekk i baksiden av låret.

En ruskete hamstring på chileneren skal imidlertid Arsenal-trener Arsene Wenger ha vært klar over før kampen - og spilte ham likevel. For det får franskmannen i det glatte lag på sosiale medier.


- Du kan ikke bruke en spiller, iallfall ikke den beste, når du vet at han sliter med hamstringen, skriver BBC-programleder og tidligere Tottenham-spiller Gary Lineker på Twitter.

Poengdeling Kort tid etter at Sanchez måtte forlate banen hadde Norwich to store sjanser - en avverget etter en praktredning av Petr Cech i Arsenal-målet.

Men det ble med det. 1-1 på Carrow Road.Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer