Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger støtter Lehmann

Ny keepertabbe for Arsenal.

(Dagbladet.no): Jens Lehmann har gjort mange gode redninger for Arsenal, mens også mange tabber. I går skjedde det igjen mot Panathinaikos i Champions League.

- Jeg vil ikke klandre Jens i kveld, fordi han har reddet oss så mange ganger den siste tiden, sier Arsene Wenger til The Sun.

Men det gjorde nok de fleste andre som så kampen. På første scoringen headet han ballen utenfor 16 meteren og fikk den i retur - i mål. En klar feilvurdering.

Ville ha frispark

Siste målet var tvilsomt, det også.

- Jeg mener fortsatt han ble blokkert og tatt uregelmessig da han gikk for ballen. Han tar vanligvis baller som kommer inn i feltet, sier Wenger.

Det gjorde han ikke i går, og grekerne utlignet til 2-2 helt på tampen. Noe som fikk Wenger til å komme med følgende hjertesukk.

- Dette er det samme som skjedde mot Rosenborg. Vi var to ganger i ledelsen, men klarte ikke å holde på den.

Arsenal ligger nå på andreplass i gruppe E, ett poeng bak PSV, mens Rosenborg ligger nederst med ett poeng på tre kamper.

<B>TABBE-JENS: Jens Lehmann var på bærtur to ganger i går mot Panathinaikos. Her depper han over en scoring mot Manchester United.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media