Wenger til Dagbladet: - Den mest interessante Premier League-sesongen noensinne

Arsene Wenger mener den kommende Premier Leauge-sesongen kan bli den mest spennende noensinne, og sier at han ikke har noe hastverk på transferfronten.

Arsene Wenger var i godt humør etter 8-0-seieren over Viking fredag. Neste helg starter derimot alvoret for han og Arsenal, når Premier League starter. - Den mest interessante sesongen noensinne, mener franskmannen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
Arsene Wenger var i godt humør etter 8-0-seieren over Viking fredag. Neste helg starter derimot alvoret for han og Arsenal, når Premier League starter. - Den mest interessante sesongen noensinne, mener franskmannen. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

STAVANGER (Dagbladet): Fredag knuste Arsenal Viking 8-0 i Stavanger i sin nest siste treningskamp foran Premier League-åpningen mot Liverpool neste søndag. Etterpå var det en veldig fornøyd Arsene Wenger som møtte pressen til pressekonferanse på Viking Stadion. Selv om seansen ble veldig kort, rakk Wenger både å få pressekorpset til å le og klø seg litt i hodet.

Wenger, som i år feirer sitt 20-årsjubileum som Arsenal-manager har vært med på å bygge opp mange Premier League-lag. Hvem glemmer vel ikke «The Invincibles» som gikk 2003/2004-sesongen uten tap, eller «The Double»-mesterne fra 97/98, midt i storhetstida til Manchester United.

De seneste årene har det vært mer magert på troféfronten, og mange supportere har nærmest krevd at Wenger skal gå av. Men sannheten er at Wenger gjennom sine 20 år som manager aldri har vært dårligere enn nummer fire.

- Store ambisjoner

Før årets Premier League-sesong har det kommet inn en masse store managere og spillere til Arsenals nærmeste rivaler, og Wenger tror denne sesongen fort kan bli den mest spennende Premier League-sesongen gjennom tidene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer