Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger trodde Rosenborg var bedre

Arsenal-sjefen overrasket over målfesten.

LONDON (Dagbladet.no): Tro ikke Per Joar Hansen var den eneste treneren som måpte etter hvert som Arsenal lekte inn scoring etter scoring.

Med 1-1 i Trondheim var Arsenal-manager Arséne Wenger innstilt på en vanskelig oppgave i kveld.

Matchen var blodig alvor for londonlaget, bare seier var godt nok for avansement.

Men etter 29 minutter hadde gutta hans scoret tre. 5-1 hadde ikke Wenger penger på.

- Vi visste at vi kunne slå Rosenborg, men vi trodde det skulle bli tøffere, sier Wenger på kveldens pressekonferanse på Highbury.

- Det var en merkelig kamp. De så farlige ut når de angrep, men vi så ut som om vi kunne score hver gang vi hadde ballen.

Nå er Arsenal videre. Og franskmannen glemmer ikke at laget ble presset helt til siste kamp i gruppespillet.

- Vi er fornøyde i kveld. Når vi kvalifiserer oss etter å scoret fem mål er vi det. Vi har gjort jobben i Europa i kveld, sier han.

Nå ligger det muligens 350 mill. kroner i potten framover i Champions League. Det kommer godt med for klubben som bygger ny stadion.

- Jeg er mer opptatt av at vi kvalifiserte oss en av pengene som følger med dette. Det handler om at vi vil være best, og det handler om ambisjonene våre.

- Vi ønsker å være de beste, og derfor er jeg fornøyd med at vi kvalifiserte oss.

17-ÅRING SCORET:</B> Cesc Fabregas fintet ut Erik Hoftun og dyttet inn mål nummer tre for Arsenal, som manglet en rekke spillere med skader og suspensjoner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media