LURING: Arsene Wenger var i det spøkefulle hjørnet på gårsdagens pressekonferanse foran kveldens møte med Borussia Dortmund. Foto: Patrik Stollarz, AFP/Scanpix
LURING: Arsene Wenger var i det spøkefulle hjørnet på gårsdagens pressekonferanse foran kveldens møte med Borussia Dortmund. Foto: Patrik Stollarz, AFP/ScanpixVis mer

Wenger tror han er for lang for skittentøyskurven

Tar ikke «en Mourinho» i kveld.


(Dagbladet): Arsenal-manager Arsene Wenger må se kveldens Champions League-kamp mot Borussia fra tribunen etter å ha kommunisert med benken da han var suspendert under kvaliken mot Udinese.

Likevel rapporteres franskmannen å ha vært i strålende humør på pressekonferansen i går kveld.

Han vitset blant annet om hvorfor han ikke har planer om å «ta en Mourinho». Altså å smugles ut av garderoben i en skittentøyskurv, slik Jose Mourinho skal ha blitt da han som Chelsea-manager hadde karantene mot Bayern München.

- Jeg er for lang til det. Og skittentøyskurvene er for små i Tyskland. Så nei, jeg kommer ikke til å gjøre det, sier Wenger ifølge Daily Mirror.

Noen å skylde på Han fleiper videre med at han skal prøve seg på en slags telepatisk kontakt med spillerne sine.

- Jeg vil sende signalene mine og håper de ikke blir oppdaget av Uefa. Og jeg vil holde spillermøte på hotellet før vi drar til kampen, sier han.

Under kampen vil det være assistenten Pat Rice som styrer laget. Wenger sier de vil gå gjennom alle tenkelige situasjoner foran kampen.

PÅ TRIBUNEN: Daværende Chelsea-manager Jose Mourinho på tribunen foran returmøtet i München i 2004. I første oppgjør på Stamford Bridge skal han ha gjemt seg i garderoben og blitt smuglet ut i skittentøyet.Foto: Kieran Doherty, Reuters/Scanpix
PÅ TRIBUNEN: Daværende Chelsea-manager Jose Mourinho på tribunen foran returmøtet i München i 2004. I første oppgjør på Stamford Bridge skal han ha gjemt seg i garderoben og blitt smuglet ut i skittentøyet.Foto: Kieran Doherty, Reuters/Scanpix Vis mer

- Pat vil ta de riktige valgene. For en gangs skyld vil jeg ha noen andre å skylde på, sier Wenger med et muntert lite pek til kritikerne sine.

Ikke tittel-snakk Arsenal startet ligasesongen med 0-0 hjemme mot Newcastle, før de tapte mot Liverpool og Manchester United. Den første seieren kom mot Swansea i helga.

Wenger innser at tiden ikke er inne for å snakke om Champions League-tittelen akkurat nå.

- Jeg vil ikke utelukke det ennå, men det er for tidlig å snakke om å vinne. Å si det ville skapt masse skepsis, og jeg tror ikke noen ville trodd på det, sier han ifølge The Sun.