Wenger tror topp fire er blitt topp seks

Regner med Villa og City.

NYE TOPPLAG: Arsenal-sjef Arsene Wenger advarer storklubbene mot å føle seg sikre på posisjonen i Premier League. Foto: AFP/ANDREW YATES
NYE TOPPLAG: Arsenal-sjef Arsene Wenger advarer storklubbene mot å føle seg sikre på posisjonen i Premier League. Foto: AFP/ANDREW YATES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De er Premier Leagues mektigste klubber, lagene som alltid kjemper om seriemesterskapet.

Manchester United, Chelsea, Liverpool og Arsenal er de såkalte «topp 4-klubbene». De er alltid i tabelltoppen, har de største stjernene og kan hvert år innkassere titalls millioner fra Champions League.Det blir det snart en slutt på, tror Arsenal-manager Arsene Wenger.

Varer ikke evig - Jeg har aldri trodd at topp 4 skal vare for alltid, sa Wenger under et veldedighetsarrangement i går kveld.

Wenger viser til statistikken, klubber har klart å kjempe seg inn før. Det skjedde seinest i 2004-2005-sesongen, da skjøv Everton ut byrival Liverpool.- I løpet av de ti siste årene er det bare to lag som alltid har vært der, Arsenal og Manchester United. Liverpool har vært ute, Chelsea har vært ute. Da jeg kom hit var Newcastle i topp fire, så kom Leeds. Det er ikke alltid de samme lagene, sier Wenger til Daily Telegraph.

Nå føyer han til Manchester City og Aston Villa blant topplagene.- Jeg tror det blir seks, med Aston Villa. Du kan ikke avskrive dem. De kollapset i de siste 12 kampene sist, men før det så ut som tittelkandidater.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer