Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger: United til finalen

Arsenal-manager Arsene Wenger tror Manchester United kan gå til finalen i mestercupen. Men Juventus har det beste utgangspunktet foran morgendagens semifinale-retur etter 1-1 i Manchester.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det er veldig, veldig vanskelig å slå ut italienske lag i Italia. Men Manchester United har kvalitetene til å gjøre det, sa Wenger etter at han hadde sett sitt eget lag banke Wimbledon 5-1 og øke presset på serielederne United.

Arsenals styrende franskmann krever å bli trodd på at han ikke tipper United-avansement fordi det vil gavne London-klubben i den dramatiske serieinnspurten.

- Jeg vet ikke om det vil hjelpe oss eller ikke om Manchester United går videre til finalen. Det har jeg ikke engang tenkt på. Hvis du setter deg ned og ser på terminlisten blir du bare redd. Det eneste som nytter er å konsentrere seg om den neste kampen, sa Wenger.

Ikke presset

Selv om Arsenal viste mestertakter i gårsdagens slakt av Wimbledon tror ikke Wenger at United føler presset.

- Nei, ingenting er forandret i kampen om seriegullet. De er i førersetet, og det eneste vi kan gjøre er å fortsette å vinne. Men det er jo ikke engang sikkert det er nok. Jeg tror ikke de bryr seg noe særlig om vår seier mot Wimbledon. Akkurat nå er nok de opptatt av andre ting, smilte Wenger.

Thriller

Uansett hva som skjer med United i Torino i morgen så kommer Fergusons mannskap hjem til en thriller av en serieinnspurt. Manchester United har 67 poeng og 40 plussmål etter 32 kamper, regjerende mester Arsenal har 66 poeng og 34 plussmål etter 33 kamper.

Uniteds program i innspurten er som følger:

Leeds (B)

Aston Villa (H)

Liverpool (B)

Middlesbrough (B)

Blackburn (B)

Tottenham (H).

Arsenals program:

Middlesbrough (B)

Derby (H)

Tottenham (B)

Leeds (B)

Aston Villa (H)