Wenger varsler én spillerinvestering til

Og vil ikke selge noen.

VIL KJØPE: Arsene Wenger jakter én spiller til, men ønsker ikke kvitte seg med noen spillere i sommer. Her skriver franskmannen autografer etter en treningsøkt med et malaysiske ungdomsfotballag. Foto: Syahrin Aziz / REUTERS.
VIL KJØPE: Arsene Wenger jakter én spiller til, men ønsker ikke kvitte seg med noen spillere i sommer. Her skriver franskmannen autografer etter en treningsøkt med et malaysiske ungdomsfotballag. Foto: Syahrin Aziz / REUTERS.Vis mer

|||(Dagbladet.no): Etter kjøpet av Thomas Vermaelen har de fleste regnet med at minst én forsvarsspiller er på vei ut av dørene i London-klubben.

Nå avviser Arsene Wenger at han ønsker å selge noen som helst i sommerens overgangsvindu.

I et intervju med engelske Mirror sier franskmannen at han vil unngå å havne i en situasjon som i fjor.

Da solgte Arsenal viktige Mathieu Flamini og Aleksander Hleb i sommervinduet.

- Vi vil ikke gjenoppbygge laget igjen, så jeg vil beholde alle spillerne samlet for neste sesong. Jeg vil ikke miste noen, sier Arsenal-sjefen.

Som i fjor kobles Kolo Toure til en overgang til Manchester City, mens Emmanuel Adebayor har gjort seg upopulær på Emirates, og linkes stadig med en overgang til Milan.

Wenger nekter imidlertid for at han ønsker å selge noen, og varsler i stedet en snarlig spillerinvestering.

- Jeg vil gjerne utvide stallen, og har identifisert én eller to transfermål, men å identifisere spillere og å kjøpe dem er to forskjellige ting.

- Før vi starter sesongoppkjøringen i juli vil jeg ha alle på plass. Jeg vil ikke vente til i slutten av august, sier Wenger, som mislyktes med den taktikken da Xabi Alonso glapp i fjor.

Av det absurde havet av spillere som linkes til London-klubben, går flere navn igjen på ryktebørsen.

Den brasilianske midtbanetøffingen Felipe Melo er ett av dem. Et annet navn er Bordeaux-spiss Marouane Chamakh.

Franskmannen er lei av fans og presse som ber ham sprenge banken i jakten på forsterkninger for Arsenal.

- Jeg er så lei av folk som tror jeg har over én milliard i banken, og ikke vil bruke dem. Hvordan kan folk tro det?

- Når du går på et langt ubeseiret løp i Premier league, og når to semifinaler, trenger ikke laget forvandles helt. Sunn fornuft skulle tilsi det, sier han.

ARSENAL-AKTUELL?: Felipe Melo nevnes stadig i forbindelse med en overgang til London-klubben. Foto: Antonio Scorza / AFP.
ARSENAL-AKTUELL?: Felipe Melo nevnes stadig i forbindelse med en overgang til London-klubben. Foto: Antonio Scorza / AFP. Vis mer