Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger vil bli i Arsenal

Arsene Wenger avviser at han er aktuell som Alex Fergusons arvtaker i Manchester United. - Jeg vil bli best, men tror jeg kan bli best med Arsenal, sier franskmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skadelista - 14. runde

I et intervju med Soccernet innrømmer Wenger at enhver ambisiøs manager nødvendigvis må være interessert i manager-jobben i Manchester United. Men selv om Wenger er ambisiøs, tror han altså at han best vil nå sine mål i London-klubben.

- Jeg har en langtids-visjon for klubben, sier han.

- Det nye stadionet er en del av den. Vi har allerede en ny treningsbane. Jeg vil at klubben skal utvikle seg utenfor banen og forbli konkurransedyktig på banen.

Capello og O'Neill

Wenger har vært et hett navn i United-diskusjonen på grunn av at han har ventet i det lengste med å forlenge kontrakten med Arsenal. Til Soccernet sier han at framtidsplanene hans vil bli kjent «snart».

Tidligere denne uka avviste Ottmar Hitzfeld at han var en aktuell som sir Alex-arvtaker, mens David O'Leary i dag avviser på Leeds' hjemmeside at han er aktuell.

- Jeg vil heller fortsette jobben her i Leeds enn å gå til en annen toppklubb, sier Leeds-manageren.

Når Wenger nå også definerer seg ut av søkelyset, er det Celtic-manager Martin O'Neill og Fabio Capello i Roma som gjenstår av de oftest nevnte kandidatene.

Forsvarer rivalen

Søndag møtes Arsenal og United på Highbury. Rivaliseringen mellom de to klubbene ser ut til å bli et tema også denne sesongen, selv om Liverpool, Leeds og Aston Villa ligger foran på tabellen foreløpig.

Og sentralt står rivaliseringen mellom Arsene Wenger og Alex Ferguson. Men Wenger er langt fra enig i kritikken som har blitt rivalen til del denne høsten.

- Latterlig! gliser franskmannen på spørsmålet om Fergusons imperium på Old Trafford vakler.

Wenger mener sjøl han har vokst som manager på å måle krefter med Fergusons United-lag.

- Jeg har lært mye og kjenner ham godt nok til å innse at kritikken han får er latterlig, sier Wenger.

- Absurd!

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart