Wenger vil ha japaner

Arsene Wenger er ikke ferdig med å kjøpe inn spillere foran neste sesong. Nå har franskmannen sett seg ut japaneren Junichi Inamoto som ny forsterkning. Les de siste ryktene fra Premier League!

Etter å ha kjøpt Sol Campbell, Giovanni van Bronckhorst og Francis Jeffers, skulle man tro at Arsene Wenger begynte å bli fornøyd med troppen sin. Men franskmannen lar seg ikke stanse ennå.

I forbindelse med Konfederasjonscupen forrige måned, var Wenger i Japan som TV-kommentator og da la han merke til Junichi Inamoto. Wenger ble så imponert av den 21-årige midtbane-spilleren at han nå har lagt inn et bud på 53 millioner kroner.

- Vi er nær ved å bli enige med J-ligaklubben Gamba Osaka om å få kjøpe Inamoto. Vi hadde et godt lag sist sesong, men vi manglet noen spillere på enkelte plasser. Jeg er sikker på at de kjøpene vi har gjort nå vil styrke laget, sier Wenger.

Ball til Chelsea?

Michael Ball kan være på vei vekk fra Everton. 21-åringen er blitt tilbudt en ny kontrakt med klubben verd 250.000 kroner i uka, men sannsynligvis sier Ball nei til det nye tilbudet. Dermed kan han bli solgt, for å skaffe mer penger til kjøpet av Anderlechts Tomasz Radzinski. Chelsea er den klubben som er mest interessert i unggutten.

Walker til Leicester

Tottenham keeper Ian Walker vil i løpet av dagen skrive under for Leicester. Walker mistet keeper-plassen i London-klubben, da Neil Sullivan kom til Spurs sist sesong. Leicester betaler rundt 28 millioner for 29-åringen. Walker har i alt spilt 311 kamper for Tottenham.

Houllier på keeperjakt

Gerard Houllier er på jakt etter ny keeper, og både Coventrys Chris Kirkland og Juventus Edwin van der Sar er aktuelle utfordrere til Sander Westerveld.

Inter vil ha Dyer

Inter Milan er klare til å by 260 millioner kroner for Newcastles Kieron Dyer. Også Leeds er interessert i 23-åringen, og de skal være villige til å by 240 millioner for stortalentet.

Macca blir i spania

Steve McManaman har avvist ryktene om at han skal være på vei tilbake til Premier League.

- Jeg er lykkelig her, og jeg tror ikke de nye kjøpene vil ha noe å si for meg, sier McManaman og sikter til kjøpet av Zinedine Zidane.

Ravanelli-overgang i fare

Fabrizio Ravanellis overgang til Derby er i ferd med å kollapse, siden klubbens styre bare vil tilby Lazio spissen en et-års kontrakt. Det er klubbens økonomiske problemer, som gjør at de ikke tilbyr 32-åringen en lengre kontrakt.

Merson irritert

Paul Merson er irritert på Aston Villa, etter at det er blitt rapportert at klubben er villig til å selge David James til West Ham for beskjedne 35 millioner kroner. For bare to uker siden skrev James under på en ny kontrakt med klubben, men nå er Villa interessert i å selge fordi de har en mulig erstatter i finnen Peter Enckelman.

- Ikke misforstå meg, Peter Enckelman er en god keeper og jeg tror han vil bli den nye Peter Schmichel. Men David James er førsteklasses. Han er fenomental og jeg kan ikke tror at Villa kanskje vil selge ham, sier Merson.