BYTTER BEITE? Det er ingen tvil om at David Villa har gode lagkamerater i Barcelona. Men kanskje er de så gode at 31-åringen må bytte klubb for å få mer spilletid. Engelske klubber ryktes å være interesserte. Foto: GUSTAU NACARINO, REUTERS / NTB SCANPIX
BYTTER BEITE? Det er ingen tvil om at David Villa har gode lagkamerater i Barcelona. Men kanskje er de så gode at 31-åringen må bytte klubb for å få mer spilletid. Engelske klubber ryktes å være interesserte. Foto: GUSTAU NACARINO, REUTERS / NTB SCANPIXVis mer

- Wenger vil hente David Villa i januar

Barca-spissen kobles til engelske klubber.

• Premier League live: Følg Wigan - Arsenal 13.45 og hovedrunden klokka 16.00 i vårt fotballstudio.

(Dagbladet): Det åpne overgangsvinduet i januar nærmer seg, og en av klubbene som er ventet å forsterke, er Arsenal.

I dag skriver Daily Mail at Arsene Wenger har rettet blikket mot Barcelona-spissen David Villa. Villa kom til katalanerne som stor stjerne fra Valencia sommeren 2010, men skader og tøff konkurranse om plassene har hindret ham fra å spille seg til en sikker plass på laget.

Tidligere denne uka ble det skrevet i spanske aviser at Villa ønsker seg til England til sommeren, og at Liverpool skal være en klubb han kunne tenke seg å spille for.

Ifølge Daily Mail har Wenger og hans støtteapparat diskutert muligheten for å knytte til seg Villa allerede i januar. I utgangspunktet kan de tenke seg en låneavtale for å se hvordan 31-åringen tilpasser seg Premier League. Men om prisen er rett, kan det også være aktuelt å kjøpe ham allerede på nyåret.

Kamp om Zaha Avisa skriver også at Wenger har et godt øye til Sunderland-keeper Simon Mignolet og vurderer belgieren som en erstatter for Wojciech Szczesny.

The Mirror melder at Wenger også ønsker seg Crystal Palace-stortalentet Wilfried Zaha, men at han må regne med konkurranse fra Manchester United-manager Alex Ferguson.

En annen spiller det kan bli drakamp om i januar er Newcastle-spissen Demba Ba. Han har ifølge The Sun avvist et tilbud på 80 000 pund i ukelønn fra QPR, men både Arsenal, Liverpool og Tottenham skal være interesserte i å utnytte en klausul i kontrakten som gir Ba muligheten til å forhandle med klubber som tilbyr Newcastle 7,5 millioner pund.

For dyr Ellers siteres Alex Ferguson i så og si alle engelske aviser i dag på at han gjerne vil ha Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford, men at han tror portugiseren blir for dyr.

Ingen engelske managere er så vidt vi har sett sitert på at de har råd til Ronaldo, men at de ikke er interesserte.