ARSENAL-BOSS:  Arsene Wenger. FOTO: NTB SCANPIX
ARSENAL-BOSS: Arsene Wenger. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Wenger vil ikke spare seg til fant

Men har ikke bestemt seg.

Arsène Wenger lar seg ikke lure av divisjonsforskjellen og kommer til å stille med sitt beste mannskap når Reading fra nivå to står på motsatt side i FA-cupsemifinalen lørdag.

Arsenal-manageren har ingen planer om å gi mesterskapsserielaget noe gratis i semifinalen. Franskmannen tar ingen risiko på Wembley i siste hinder før finalen.

- Jeg kommer til å velge det laget som etter min mening har den beste sjansen for å vinne kampen, sier Wenger ifølge Arsenals hjemmeside.

Han er likevel i tvil om hvem som blir de elleve utvalgte mot Reading.

- Helt ærlig så har jeg ikke bestemt meg for hvem som skal starte på lørdag, sier Wenger.

God form I Premier League står Arsenal med åtte strake seirer, noe flere spillere har bidratt til. Konkurransen om plassen i førsteoppstillingen er hard.

- Alle føler det er vanskelig å komme inn på laget. Samtlige spillere har topp, topp kvalitet. Selvfølgelig er det vanskelig for meg å ta disse beslutningene, sier Arsenal-sjefen.

Wenger regner med at spillerne takler benketilværelsen av og til, så lenge hele laget leverer så gode prestasjoner.

- Man ber ikke noen om å forstå hvorfor han ikke spiller, fordi alle fortjener å spille. De må akseptere og respektere avgjørelsen. Det er hva du ønsker fra spillerne, sier Wenger.

Storfavoritter I motsetning til Arsenals fryktelig sterke form, har ikke Reading hatt resultatene på sin side den siste tiden. De siste seks oppgjørene i ligaen har endt uten seier. Fem av kampene er spilt etter at de sikret semifinaleplassen i FA-cupen mot Bradford.

Det er ingen tvil om at Arsenal er storfavoritter, men forrige sesong måtte de ha straffesparkkonkurranse for å slå Wigan fra mesterskapsserien i semifinalen.

- Vi er bedre forberedt, men du kan aldri være perfekt forberedt. Det vil være forskjellige situasjoner og laget må vokse under kampen. Vi må stå imot forventningene og presset, sier Per Mertesacker. (NTB)