Wenger vil kjøpe stort

Arsenal-manager Arsene Wenger gir ligatittelen til Manchester U og innrømmer at laget hans ikke er godt nok. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Arsenal tapte for Charlton i går og med 11 poeng opp til ligaleder United påstår Wenger at drømmen om ligagullet er borte.

- Det er ikke over, men du må være realistisk. Du kan drømme om hvor god du er, men det er tabellen som forteller sannheten. Akkurat nå sier den at det er lengre opp enn til lag nedenfor oss, sier Wenger.

Arsenal tok ligatittelen for tre år siden, men erkjenner nå det ikke blir noen reprise før han får styrket stallen. Først og fremst vil han gjøre forsvaret pottetett igjen.

- Du må være intelligent nok til å forstå at vi har et skikkelig problem på bortebane. Det handler ikke om at vi brente en straffe mot Charlton, sier Wenger.

Arsenals gode, gamle ryggrad er i oppløsning etter skader på både Tony Adams, Martin Keown og keeper David Seaman.

- Vi er sårbare og trenger en oppbygging av forsvaret. Men det er vanskelig å fikse dette selv om vi har penger. Hvor vinner man en ny Tony Adams, spør Wenger.

Må beholde Sol

Tottenhams veteranspiss Les Ferdinand ber klubbens nye eiere, mediaselskepet Enic, om å punge ut. Formål: Ny eksklusiv kontrakt for stopper Sol Campbell - som i går uttalte at han gjerne vil bli på tross av at han er Bosman-spiller til sommeren. - Det hadde vært en katastrofe hvis han forlot oss. En spiller utgjør ikke et lag, men Sols betydning for oss kan ikke overvurderes, sier Ferdinand.

O'Neill erstatter Ferguson?

En avgående Celtic-direktør hevder at Martin O'Neill er ønsket i Manchester United når Alex Ferguson gir seg som manager om 18 måneder. Celtic-treneren skal være øverst på en tremannslista i United. - Det var bare tre, Charlton-manager Alan Curbishley, Leeds' David O'Leary og Martin O'Neill, sier Allan McDonald.

Selger ikke Di Canio

West Ham-spiss Paulo Di Canio får ikke returnere til sin gamle klubb, italienske Lazio. Sjøl har 32-åringen kalt tanken om Lazio-spill «sinnsykt vakker». Men manager Harry Redknapp sier altså nei: - Det er ingen sjanse for et klubbskifte for Paulo, sier Rednapp.

Liverpool-helt skadd

Backen Markus Babbel ble matchvinner mot Southampton i går, men er usikker foran FA-cupkampen mot Rotherham. - Jeg fryktet først at jeg hadde brukket foten, men jeg måtte spille videre fordi vi ikke hadde innbyttere igjen. Jeg måtte spille med smerter, sier Babbel som nikket inn 2-1 fire min. før slutt.

  • Kilder: Sky Sports, The Mirror, Daily Mail.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer