TIL SALGS? Det har vært spekulasjoner rundt Karim Benzemas forhold til Jose Mourinho hele sesongen. Flere klubber skal være interessert i franskmannens signatur. Foto: Juanjo Martin, EPA/Scanpix
TIL SALGS? Det har vært spekulasjoner rundt Karim Benzemas forhold til Jose Mourinho hele sesongen. Flere klubber skal være interessert i franskmannens signatur. Foto: Juanjo Martin, EPA/ScanpixVis mer

Wenger vil prøve seg på Benzema

- Det virker ikke umulig å kjøpe ham.

(Dagbladet): Arsene Wenger varsler at han vil være «ekstremt aktiv» på overgangsmarkedet i sommer, og bekrefter ifølge The Sun at landsmannen Karim Benzema er på ønskelista hans.

Real Madrid-spissen har scoret 26 mål for det spanske hovedstadslaget, men har aldri klart å spille seg til en sikker plass på laget.

Forholdet til Jose Mourinho har gjennom hele sesongen blitt rapportert å være lunkent.

Riktignok skrev AS tidligere i uka at Mourinho ønsker å beholde spissen, men så spørs det hvor fornøyd Benzema er med spilletiden han har fått.

Kanskje vet Wenger noe vi andre ikke vet.

- Å kjøpe ham virker ikke umulig. Han er en spiller jeg liker, sier Arsenal-manageren.

- Han er intelligent i bevegelsene, han kombinerer godt med andre og gjør en forskjell, og han kan gjøre ting på egen hånd også. Jeg mener han er en spiller på øverste nivå i verden, sier Wenger.

Wenger har alltid vært lite villig til å bruke store penger på overganger, og heller kjøpt unge spillere med stort talent.

Supporternes utålmodighet kan imidlertid tvinge fram en friskere satsing på mer etablerte spillere, og et eventuelt kjøp av Benzema kan bety en ny overgangsrekord for London-klubben.

TRENGER MÅLSCORER: Arsene Wenger ser etter spiss. Foto: Adrian Dennis, AFP/Scanpix
TRENGER MÅLSCORER: Arsene Wenger ser etter spiss. Foto: Adrian Dennis, AFP/Scanpix Vis mer