- Wenger vil selge Campbell

Owen vil hjem. Dagens spekulasjoner fra England

(Dagbladet.no): Manager Arsene Wenger er ute etter å fornye troppen for å ta opp kampen med Chelsea. Patrick Vieira ble denne uka solgt til Juventus. Nå kan den engelske landslagsstopperen Sol Campbell bli neste storhet til å forlate Highbury, hevder avisa Daily Mirror å vite.

Ifølge avisa er klubben villig til å sende Campbell etter Vieira til Juventus, men også en bytteavtale med Newcastles midtbanespiller Jermaine Jenas skal være aktuelt.

Klubben skal være villig til å høre på bud fra 60 millioner kroner for Campbell.

Arsene Wenger jakter Sevillas brasilianer Julio Baptista. London-klubben skal ha fått beskjed om at han vil koste dem 174 millioner, som er mer enn det de tjente på salget av Vieira.MICHAEL OWEN ønsker seg sterkt hjem til Liverpool, ifølge The Guardian. Real Madrid jobber fortsatt med å sikre seg det brasilianske stortalentet Robinho, som kan bety en enda fastere plass på benken for Owen.

Ifølge Daily Mirror har Owens rådgivere forhørt seg i Manchester United og Liverpool for å sjekke interessen.

Blackburn og Newcastle skal ha vært på banen med tilbud som har blitt avvist av Owen. Han skal kun være interessert i gamleklubben Liverpool eller United.

Liverpool-manager Rafa Benitez ønsker seg Peter Crouch fra Southampton. Medlemmer av klubbstyret vil heller ha Owen, men må i så fall få Benitez til å skifte mening. Owen kan også bli dyr å hente hjem. Han gikk til Real Madrid for 93 millioner i august i fjor.NICOLAS ANELKA (26) kan også være på vei tilbake til engelsk fotball etter et halvår i tyrkiske Fenerbache. Newcastle er klare for å hente ham.

Den tidligere trøbbelmakeren ønsker seg visstnok tilbake til Premier League, melder BBC.

- Jeg vet at Nicoals er desperat etter å komme hit. Jeg har sjekket litt omkring ham, og alle forteller meg at han har fått orden på hodet sitt, sier Newcastle-manager Graeme Souness.

Han forlot Manchester City i januar, og har tidligere vært i Paris St. Germain, Arsenal, Real Madrid og Liverpool. Han har sjelden skilt lag med klubbene i god tone. Souness er likevel villig til å prøve Anelka som partner for Alan Shearer i hans siste sesong som spiller.

Craig Bellamy har reist til Blackburn, mens Patrick Kluivert har gått til Valencia.ANTII NIEMI kan spille Premier League for Fulham til høsten etter nedrykket med Southampton sist sesong.

Den finske keeperen skal ifølge Daily Express være ønsket av London-klubben som erstatter for Edwin van der Sar, som tidligere i sommer ble klar for Manchester United.

SELGES? Daily Mirror hevder at Arsene Wenger kan tenke seg å selge Sol Campbell for å skaffe midler til nye spillerkjøp.
VIL HJEM: Michael Owen ønsker seg enten hjem til Liverpool eller til Manchester United, skriver engelske nettaviser.