FÅR NMY MAKKER?: Arsenals Robin Van Persie kan få ny spissmakker i januar. Nå varsler Arsene Wenger at han ønsker å styrke angrepet. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
FÅR NMY MAKKER?: Arsenals Robin Van Persie kan få ny spissmakker i januar. Nå varsler Arsene Wenger at han ønsker å styrke angrepet. Foto: REUTERS/Eddie KeoghVis mer

Wenger vil styrke angrepet i januar

- Har penger til å hente nye spillere.

Arsenal vil styrke angrepet. Manager Arsène Wenger er på utkikk etter minst en ny spiss i neste måneds overgangsvindu.

«Gunners» har slått kraftig tilbake etter en forferdelig start på sesongen. Nå er klubben tilbake i toppsjiktet i engelsk eliteserie, og Arsenal vant sin gruppe i mesterligaen og er klar for sluttspillet.

Men London-klubbens suksess har vært sterkt knyttet opp mot målteften til nederlenderen Robin van Persie, som har scoret 19 ganger hittil.

Når ivorianeren Gervinho og marokkaneren Marouane Chamakh reiser til den afrikanske nasjonscupen i vinter, vil Wenger ha erstattere i bakhånd.

- Hvis en mulighet skulle dukke opp, akter vi å handle. Økonomisk er det trangere tider for alle, og dermed er det generelt vanskeligere å kjøpe nye spillere, men vi har god økonomi og har penger til å hente nye spillere, sa Arsène Wenger i forbindelse med et supportertreff tirsdag.

(NTB)