Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Wenger ville også ha Aquilani

Kan Liverpool-debutere i kveld.

KLAR FOR A-LAGET: Alberto Aquilani fikk prøve Liverpool-drakta i en reservelagskamp i forrige uke. I kveld får han trolig debutere for førstelaget i ligacupen. Foto: AFP/PAUL ELLIS
KLAR FOR A-LAGET: Alberto Aquilani fikk prøve Liverpool-drakta i en reservelagskamp i forrige uke. I kveld får han trolig debutere for førstelaget i ligacupen. Foto: AFP/PAUL ELLIS Vis mer

|||• Livestudio kl. 20.45: Følg ligacupen og diskuter hendelsene

(Dagbladet): Mange lurte fælt på hva Liverpool-sjef Rafael Benitez holdt på med i sommer.

Ikke bare forsvant nøkkelspilleren Xabi Alonso til Real Madrid, erstatteren var en ankelskadd italiensk midtbanespiller som bare spilte 14 Roma-kamper forrige sesong.

Alberto Aquilani kostet i tillegg omlag 200 millioner kroner, på tross av at skaden var så alvorlig at han langt fra var spilleklar.

I kveld er 25-åringen endelig klar til kamp, playmakeren er med i Liverpools tropp i ligacupoppgjøret mot Arsenal.

Og noe må det være med Aquilani, for Arsenal-sjef Arsene Wenger forteller i dag at også han vurderte å kjøpe italieneren.

Ikke bare det, Wenger har fulgt ham i flere år. Og franskmannens nese for talenter pleier å være god.

- Ja, jeg kjenner ham godt. Han spilte mot oss i Champions League i for, han kom inn fra benken i Roma. Han er en talentfull spiller, som har vært plaget av skader, sier Wenger til Arsenals hjemmeside.

Og nettopp det siste gjorde at Wenger ikke gamblet som Benitez.

- Vi har fulgt ham i et eller to år, men han spilte ikke så mye i fjor. Derfor forsvant han fra synsvinkelen vår, og vi mistet interessen, sier Wenger.

TALENT: Arsene Wenger var interessert i Liverpools nye playmaker. Foto: AFP/Ian Kington
TALENT: Arsene Wenger var interessert i Liverpools nye playmaker. Foto: AFP/Ian Kington Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media