Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball:

Wengers beskjed til Arsenal-fansen: - Ingen flere kjøp

Mener laget er godt nok.

ROLIG DDL: Arsène Wenger mener at årets Arsenal-utgave er så sterk at han ikke trenger å gjøre noen desperate grep på slutten av januarvinduet.
 Foto: NTB Scanpix
ROLIG DDL: Arsène Wenger mener at årets Arsenal-utgave er så sterk at han ikke trenger å gjøre noen desperate grep på slutten av januarvinduet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Arsène Wenger mener at årets Arsenal-utgave er så sterk at han ikke trenger å gjøre noen desperate grep på slutten av januarvinduet.

«The Gunners», som knuste PL-rival Southampton 5-0 i FA-cupens fjerde runde lørdag, er nummer to i Premier League.

Et tegn på den gode bredden i troppen er at Wenger kunne gjøre flere endringer før FA-cup-oppgjøret og slippe unna med glans.

Theo Walcott scoret hattrick mot sin tidligere klubb, og Danny Welbeck svarte på sin første kamp fra start med å score to mål og ha en målgivende. Petr Cech, Laurent Koscielny, Mesut Özil og Alexis Sánchez fikk alle hvile fra start.

De fire sistnevnte er ventet tilbake i startoppstillingen når Arsenal skal opp mot Watford tirsdag i jakten på å redusere luken til serieleder Chelsea (åtte poeng).

Soner utestengelse

Wenger, som vil sone sin andre av totalt fire kampers utestengelse, fortalte Arsenal-fansen at de ikke skal forvente at han kommer med noen overraskelser før overgangsvinduet stenger tirsdag kveld.

- Det er ikke bare å kjøpe spillere. Du må trenge dem først. Jeg mener at vi har det vi trenger både med antall spillere og kvalitetsmessig, sa Wenger dagen før Watford-kampen.

- Nå er det opp til oss å prestere og produsere med fokuset, kvaliteten, ambisjonene og viljen som ligger der for å gjøre det bra i hver eneste kamp, la han til.

Arsenal har kjøpt én spiller etter jul. Han heter Cohen Bramall (20), er forsvarsspiller og kom fra nivå sju i engelsk fotball. Han blir fort den eneste signeringen til London-klubben i dette overgangsvinduet.

- Det vil bli veldig stille fra oss. Vi har en stor tropp og trenger ikke kjøpe, sa Wenger.

Benzema?

- Generelt har det vært veldig stille. Det viser at det ikke er mange spillere som kan forsterke engelske lag. Det viser også at de engelske lagene, særlig de store, har store tropper. Det er derfor lite har skjedd, fortsatte Arsenal-manageren.

Real Madrid-spiss Karim Benzema har blitt koblet til Arsenal, men det er kun "fordi han er fransk", sier Wenger.

- Og kanskje er det noen rykter om at han vil forlate Madrid, men som jeg sa, det er ingen grunn til at vi skal kjøpe spisser.

- I sommervinduet? Det bryr jeg meg ikke om akkurat nå. Min eneste bekymring er neste kamp mot Watford, avsluttet franskmannen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling