SNUDDE KAMPEN: Med tre scoringer var Theo Walcott svært sentral da Arsenal snudde 0-4 til 7-5 mot Reading på tirsdag. Men kontrakten hans med Arsenal utløper ved sesongslutt, og det haster for Arsene Wenger om han vil beholde Walcott i klubben. Foto: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
SNUDDE KAMPEN: Med tre scoringer var Theo Walcott svært sentral da Arsenal snudde 0-4 til 7-5 mot Reading på tirsdag. Men kontrakten hans med Arsenal utløper ved sesongslutt, og det haster for Arsene Wenger om han vil beholde Walcott i klubben. Foto: (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)Vis mer

Wengers ønskeliste til jul: Ny Walcott-kontrakt

Kantspilleren kan bli spiss.

Theo Walcotts kontrakt med Arsenal løper ut ved sesongslutt. Nå ønsker Arsène Wenger at klubben tar grep.

Etter tre scoringer mot Reading i ligacupen denne uken la Theo Walcott inn en god søknad om forlenget kontrakt med Arsenal. Det mener i hvert fall Arsène Wenger.

- Dette er viktig. Jeg vil at det skal løses før jul. Jeg ser ikke på det som urealistisk, sier Wenger til Sky Sports.

Walcott har i lengre tid vært i forhandlinger med Londonklubben, og har blant annet krevd å bli brukt som spiss istedenfor som ving.

- Han elsker å score mål og løper mye og smart. Han har også utviklet seg til å bli en god avslutter, sier Wenger.

Arsenal-sjefen har også uttalt at han ikke ser bort ifra at Walcotts måliver sørger for at han i fremtiden blir brukt som spiss i Arsenal.

(NTB)