Wengs kjæreste beste norske med en sjetteplass

Silje Øyre Slind med samme plassering.

I FINALEN: Silje Øyre Slind var eneste norske kvinne under sprinten i Rybinsk. Hun tok seg finale, men måtte nøye seg med sjetteplass.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
I FINALEN: Silje Øyre Slind var eneste norske kvinne under sprinten i Rybinsk. Hun tok seg finale, men måtte nøye seg med sjetteplass.Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mens mange løpere lader opp til NM og VM, har flere langrennsløpere fått sjansen til å vise seg i verdenscupen i Rybinsk denne helga.

I dag endte det med to sjetteplasser under sprinten.

Emil Iversen gikk videre fra prologen med 11. beste tid, og vant sitt kvartfinaleheat foran russiske Sergej Utsyugov.

Italiensk seier Løperen, som også er Heidi Wengs kjæreste, fikk sjansen i verdenscupen før jul - men endte da opp med en 56. plass.

I finalen var det hele fire russiske løpere, i tillegg til Iversen og italienske Federico Pellegrino. Nordmannen måtte slippe tidlig, og gikk i mål til en sjetteplass.

På oppløpet kunne ingen gjøre noe med Federico Pellegrino, som tok seieren foran Sergej Utsyugov og Andrej Parfenov.

- Bra av Emil. Vi skal huske på at for russerne var dette det viktigste rennet for året med tanke på det som skal skje senere i sesongen, og Emil gjorde en bra jobb, sa landslagstrener Trond Nystad til NTB.

Øyre Slind til finale I går gikk Astrid Uhrenholdt Jacobsen helt til topps, og i dag viste Silje Øyre Slind seg fram under sprinten i fristil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.