Heidi Weng

Wengs ukjente drama: - Har haugevis med blåmerker og vondt i ryggen

Heidi Weng fikk ingen god avslutning på verdenscupsesongen. Et fall og påfølgende krasj gjør at Weng er mørbanket.

FORSLÅTT: Heidi Weng fikk ingen god avslutning på sesongen i Québec da hun slo seg kraftig på gårsdagens fellesstart i den kanadiske provinshovedstaden Québec. Foto: Martin Ouellet-Diotte / AFP / NTB scanpix
FORSLÅTT: Heidi Weng fikk ingen god avslutning på sesongen i Québec da hun slo seg kraftig på gårsdagens fellesstart i den kanadiske provinshovedstaden Québec. Foto: Martin Ouellet-Diotte / AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

QUÉBEC (Dagbladet): Sesongen avsluttet på mange måter på samme måte som hele sesongen har utspilt seg for Heidi Weng.

Der Ingvild Flugstad Østberg og Therese Johaug kunne juble for pallplass i minitouren og hver sin pokal i total- og distanseverdenscupen, ble det bare en 20. plass for Heidi Weng, som har vunnet nettopp de pokalene de siste to sesongene.

- I dag følte jeg at jeg hadde litt håpløst utgangspunkt. Jeg gikk mye alene og var akkurat litt foran en gruppe og hadde langt fram til neste. Når det er så mye vind, blir det litt kjørt, forklarer Weng.

Ble kjørt ned

I den kanadiske provinshovedstaden hadde Weng igjen ikke hellet med seg. Etter å ha akkurat havnet utenfor de 30 som fikk gå sprintheatene, startet hun langt bak i feltet på fellesstarten lørdag. I den første nedoverkjøringen gikk Weng over ende, før hun ble kjørt på av en annen utøver.

- I går følte jeg meg kjempebra, men først hadde jeg et fall og når jeg reiste meg opp var det noen som krasjet inn i meg igjen. Da er det kjørt, det er veldig kjedelig. De siste 4,3 kilometerne gikk jeg nesten like fort som de tre i front, så det sier litt om hvor bra det egentlig var, forteller 27-åringen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer