Werder avslo «uakseptabelt bud» på Özil

Men ikke fra Barcelona eller United.

FÅR IKKE GÅ I FORHANDLINGER: Mesut Özil har uttrykt et ønske om å spille i Spania, men budet fra Real Madrid falt ikke i smak på klubbkontorene i Bremen. Foto: AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL
FÅR IKKE GÅ I FORHANDLINGER: Mesut Özil har uttrykt et ønske om å spille i Spania, men budet fra Real Madrid falt ikke i smak på klubbkontorene i Bremen. Foto: AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALLVis mer

||| (Dagbladet): Nesten hver dag dukker det opp nye overgangsrykter rundt Mesut Özil.

Nå er det kommet et konkret bud, men ikke fra klubben som har dominert ryktebørsen mest. I stedet var det José Mourinho og Real Madrid som i går forsøkte å ta innersvingen på andre beilere som Barcelona, Manchester United, Arsenal og Chelsea.

Forsøket ble imidlertid bryskt avvist av Werder Bremen.

- Vi har mottatt et uakseptabelt bud, og kommer ikke til å gi tillatelse til at partene går i forhandlinger, sier sportsdirektør Klaus Allofs til nyhetsbyrået SID, gjengitt av AFP.

Hvor høyt budet var vites ikke, men ettersom Özil er Bosman-spiller neste sesong er ikke en eventuell overgangssum forventet å overstige 150 millioner kroner.

Ifølge tysk media har Werder satt en prislapp på Özil i det sjiktet.

José Mourinho har vært flittig på markedet i sommer og forsterket laget med Ricardo Carvalho, Angel di Maria, Sergio Canales, Pedro Leon og Sami Khedira.

Werders bestemte avslag til tross: Han har ikke gitt opp å få Özil til Santiago Bernabeu.

- Klubben hans sa nei. Nå må vi bare vente og se hva som skjer. Det ville vært flott om han kom hit, sier Mourinho.