Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Werder-interesse for Riise

Hevder tyske og italienske medier.

ØNSKET I TYSKLAND? John Arne Riise i spill for Roma mot Kosice-spiller Timon Dobias under Europa League-kvalifiseringen 20. august. Foto: Peter Hudec, EPA/Scanpix
ØNSKET I TYSKLAND? John Arne Riise i spill for Roma mot Kosice-spiller Timon Dobias under Europa League-kvalifiseringen 20. august. Foto: Peter Hudec, EPA/Scanpix Vis mer

(Dagbladet.no): Tyske Bild skriver at John Arne Riise er en av tre «superstjerner» Werder forsøker å kjøpe.

De to andre er brasilianerne Fernando fra Bordeaux og Gilberto Silva fra Panathinaikos.

- Jeg ønsker ikke å kommentere flere navn. Vi får se om vi gjør noe mer. Dette kan både gå den ene og den andre veien, sier sportsdirektør Klaus Allofs ifølge Bild.

Bild skriver at den 28 år gamle norske venstrebacken er i sin beste fotballalder, og antyder at prisen skal være omkring 60 millioner kroner (7 millioner euro).

Werders interesse for Riise ble i går nevnt i bisetninger på diverse italienske fotball-nettsteder - og bokstavelig talt i en parentes i avisa Corriere dello Sport.

John Arne Riise kom til Roma for bare ett år siden, og fortalte i forbindelse med landslagssamlingen før Skottland-kampen tidligere denne måneden at han begynte å finne seg godt til rette i Italia. Etter å ha lært språket, kan han være med på praten og vitsingen i garderoben.

Sånn sett vil det kanskje være overraskende om han skifter beite nå.

De italienske mediene trekker fram at Riise satt på benken under serieåpningen mot Genoa på søndag som et argument for at han kan være på vei bort.

- Verken John Arne eller jeg kommenterer slike rykter, vi har ingen kommentar til dette, skriver Riises rådgiver Jan Kvalheim i en SMS til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling