Werni raste mot Hauge

NADDERUD (Dagbladet): Peter Werni raste etter Stabæks ledermål på Nadderud i går. Han mente Marel Baldvinsson var borti ballen med armen i forkant av 1- 0-scoringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Dommer Terje Hauge innrømmet etter kampen at han ikke så situasjonen.

- Slik jeg følte det, traff Baldvinsson ballen med hånda. Det er lite å gjøre med nå, men det kan få store konsekvenser for oss, sier LSK-kaptein Werni til Dagbladet.

- Jeg er kanskje borti med hånda, men det skjer så fort. I tilfelle jeg var borti med hånda, var det ikke med vilje, sier Marel Baldvinsson.

Dommer Hauge sier følgende:

- Jeg ser ikke situasjonen og det samme gjør heller ikke min assistentdommer!

- Jeg skjønte på Hauge at han ikke hadde sett episoden da jeg snakket med ham. Det har imidlertid med å vise spilleforståelse. Når så mange spillere reagerer, må du skjønne at du har gjort noe gærent. Hauge ba meg imidlertid om ikke å si noe dumt, fordi da ville jeg få kort, sier Werni og trekker fram en episode noen minutter tidligere:

- En Stabæk-spiller skjøt ballen mot Gylfi Einarsson. Publikum brølte hands, og dommeren dømte, sier Werni.

Alle LSK-spillerne Dagbladet snakket med etter kampen, mener Baldvinsson dyttet ballen med seg med hånda. Det samme innrømmet også flere Stabæk-spillere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer