West aktuell for Bolton

Taribo West er ønsket av Bolton. Les siste nytt fra engelsk fotball!

West spilte to kamper for Nigeria i VM, og har tidligere spilt i AC Milan og Inter Milan. I 2000/01-sesongen var han i Derby. Sist sesong spilte midtstopperen for Kaiserslautern i tysk bundesliga, men er nå løst fra kontrakten der, skriver Boltons offisielle hjemmeside.

- Vi er i samtaler med Taribo Wests representanter. Taribo er en spiller med masse erfaring. Han er en spiller jeg ville like å ha i stallen min, sier Bolton-manager Sam Allardyce.

MANCHESTER UNITED ønsker å kjøpe Damien Duff, og vil ta kontakt med den unge irske VM-spilleren i morgen, melder ManchesterOnline.co.uk. Duff kommer tilbake fra ferie i morgen. Han har to år igjen av kontrakten med Blackburn, og et tilbud om ett års forlengelse ligger og venter på ham når han kommer hjem. - På tross av spekulasjonene i helga, håper vi fortsatt at Damien vil spille for Rovers neste sesong, og vi vil snakke med ham når han kommer hjem, sier Blackburn-direktør John Williams. Også Arsenal og Liverpool skal være ute etter Duff.

RIO FERDINAND er også i Manchester Uniteds søkelys ennå. Han er imidlertid på ferie foreløpig, og det er ventet at det ikke skjer mer før han returnerer. Samtidig hadde Leeds' styreformann Peter Ridsdale lunsj med sin nye manager Terry Venables i dag, der de snakket om vilke spillere Venables vil kjøpe og beholde. - Rio var naturligvis en av de vi diskuterte. Selvfølgelig vil Terry beholde ham på Elland Road. Mitt syn var at han er en spiller som har kontrakt med oss, og det går jeg ut fra at han vil være også i fortsettelsen, sier Ridsdale ifølge SportingLife.com. ALIOU CISSE er i praksis klar for spill for det nyopprykkede Premier League-laget Birmingham. Senegals VM-kaptein ankom England i går kveld, og har hatt samtaler med Birmingham-manager Steve Bruce. Han har inngått en muntlig avtale om fire års kontrakt. Han vil undertegne kontrakten etter at den medisinske testen er gjennomført, melder BBC.

(Dagbladet.no)

- Å NEI, IKKE BOLTON? Taribo West er lei seg - men vi innrømmer at det ikke har med en eventuell Bolton-overgang å gjøre. Bildet er fra Nigerias VM-tap mot Sverige.