STRAFFEREDNING: Swansea-keeper Michel Vorm reddet en straffe i dagens kamp, men det reddet ikke tapet for bortelaget mot West Bromwich. Foto: REUTERS/Darren Staples
STRAFFEREDNING: Swansea-keeper Michel Vorm reddet en straffe i dagens kamp, men det reddet ikke tapet for bortelaget mot West Bromwich. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

West Bromwich passerte Liverpool på tabellen

Selvmål ga seier mot Swansea.

• West Bromwich - Swansea 2-1 (1-1)

(Dagbladet): Det var Swansea som åpnet scoringsballet på The Hawthorns, da Luke Moore headet en corner i mål etter en halvtimes spill. Så kjempet West Bromwich seg tilbake.

Lukaku utlignet for hjemmelaget til 1-1 få minutter senere.

Til tross for en straffebom rett etter pause, gikk det West Bromwich' vei i dag. På en corner er det Swanseas Jonathan de Guzman som header ballen i eget mål, og stillingen ble 2-1. Det ble også sluttresultatet.

Det vil si at West Bromwich har passert Liverpool på tabellen, og ligger på en sjuendeplass. Liverpool ligger på åttende, men om de vinner mot sterke Tottenham i morgen, går de opp til en sjetteplass.

Vegard Forren satt på benken for Southampton i dag, men kom ikke innpå i kampen mot Norwich, som endte 0-0. QPR vant 3-1 mot Sunderland, og Aston Villa vant 2-1 over Reading i dagens Premier League-oppgjør.