Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Premier League:

West Ham anker Feghoulis omstridte røde kort

- Begge gikk etter ballen.

KONTROVERSIELT: Dommer Mike Dean fikk tonnevis med kjeft etter å ha utvist Sofiane Feghouli etter denne duellen med Phil Jones. Foto: NTB Scanpix/ LEE MILLS
KONTROVERSIELT: Dommer Mike Dean fikk tonnevis med kjeft etter å ha utvist Sofiane Feghouli etter denne duellen med Phil Jones. Foto: NTB Scanpix/ LEE MILLS Vis mer

West Ham-manager Slaven Bilic var alt annet enn fornøyd med utvisningen av Sofiane Feghouli i 0-2-tapet hjemme mot Manchester United. Bilic er klar på at klubben vil anke det røde kortet.

Dommer Mike Dean ga West Ham-spiller Feghouli marsjordre etter en tøff duell med Manchester United-stopper Phil Jones. Stillingen var da 0-0. Til slutt vant "de røde djevlene" 2-0 i London. Juan Mata og Zlatan Ibrahimovic scoret målene.

- Selvfølgelig hadde det røde kortet stor påvirkning på kampen. Jeg var svært overrasket over avgjørelsen. Jeg ville til og med ha vært skuffet hvis Feghouli fikk gult, siden begge gikk etter ballen, sier Bilic.

Anker

Han håper Feghouli slipper å sone karantene.

- Jo flere ganger jeg ser på reprisene, jo mer føler jeg at det var Jones som gikk tøffest inn i duellen. Det var definitivt ikke et rødt kort. Vi kommer selvfølgelig til å anke avgjørelsen, og jeg forventer at vi vinner den, sier West Ham-manageren.

- Men jeg klandrer ikke dommeren personlig. Jeg vet at det ikke er med vilje, sier Bilic om Dean.

Kroaten er fortsatt usikker på bruken av videodømming i fotballen, tross mandagens kontroversielle avgjørelse.

- Jeg er fortsatt litt gammeldags. Mållinjeteknologi er fantastisk, men jeg er litt usikker på resten. Men det er frustrerende når dommeravgjørelser kan påvirke sesongen, erkjenner han.

West Ham ligger på 13.-plass etter 20 serierunder. Laget har 22 poeng.

Fornøyd

Manchester United-manager José Mourinho var naturlig nok fornøyd etter kampslutt. Laget hans har vunnet seks seriekamper på rad. United er fortsatt tabellsekser, men har knappet innpå lagene foran. Avstanden til tabelltreer og byrival City er kun tre poeng.

- Vi tar steg for steg, vi prøver å vinne kampene våre. Det er slik jeg velger å se på det, sa portugiseren.

Han var imidlertid ikke superfornøyd med prestasjonen mot West Ham.

- Jeg mener vi fortjente å vinne, men for å være ærlig var det ikke en veldig god kamp av oss. Det er veldig krevende å spille to kamper på 48 timer, sa Mourinho, og viste til det hektiske kampprogrammet i Premier League.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling