Premier League-laget West Ham i hardt vær:

West Ham anklages for kjønnsdiskriminering: - De prøver å sulte oss

Formannen for damelaget har levert en formell klage.

ANKLAGES FOR KJØNNSDISKRIMINERING: Formannen i West Hams damelag har levert en formell klage til FA, etter det han mener er kjønssdiskriminering. Foto: Kevin Quigley/Daily Mail
ANKLAGES FOR KJØNNSDISKRIMINERING: Formannen i West Hams damelag har levert en formell klage til FA, etter det han mener er kjønssdiskriminering. Foto: Kevin Quigley/Daily Mail Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Premier League-laget West Ham har ikke akkurat hatt en forrykende start på sesongen i serien, der de ligger som nummer 18 med fire poeng etter sju kamper.

Nå kan det se ut som det blir litt verre, etter at formannen for West Hams damelag, Stephen Hunt, anklager klubben for brudd på Football Associations (FA) diskrimineringslover

Hunt har nå levert en formell klage til FA etter måneder med krangling over økonomisk støtte og fasiliteter. Det skriver BBC.

- West Ham må bli bøtelagt til de starter å oppføre seg som en klubb i det 21. århundret, sier Hunt til BBC sport.

Får ikke bruke treningsanlegget

Ifølge formannen har West Ham stoppet damelaget i å finne sine egne sponsorer, noe damelaget sårt trenger etter at spillerne måtte kjøpe sine egne drakter.

Damelaget skal ha blitt lovet en sjekk som skulle dekke draktkjøpene, men pengene har ikke kommet. Nå skal Premier League-klubben også ha sluttet å svare på e-poster.

West Hams kvinnelag spiller i FA Women's Premier League Southern Division, som er det tredje nivået på damesiden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer