West Ham beholder sin tidvis upopulære manager

Sam Allardyce må endre London-klubbens spillestil til mer underholdende.

LÆR AV MEG, SAM: Sam Allardyce får fornyet tillit i West Ham. Manageren må endre London-klubbens spillestil til mer underholdende. Kanskje Manuel Pellegrini og Manchester City er noe å ta etter? Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
LÆR AV MEG, SAM: Sam Allardyce får fornyet tillit i West Ham. Manageren må endre London-klubbens spillestil til mer underholdende. Kanskje Manuel Pellegrini og Manchester City er noe å ta etter? Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sam Allardyce får fornyet tillit i West Ham. Manageren må endre London-klubbens spillestil til mer underholdende.

- Jeg gleder meg til å ta klubben til neste steg og bedre spillerstallen foran neste sesong, slik at vi kan nå de målene vi har satt oss etter et veldig produktivt møte sist sesong, sier Allardyce.

West Ham la tirsdag ut en lengre redegjørelse om hvorfor den tidvis upopulære Allardyce får fortsette på Boleyn Ground. Blant annet skal en angrepstrener hentes inn i trenerteamet. Topp ti i Premier League er målet neste sesong.

- Vi har en klar visjon om hvordan vi ønsker at West Ham skal være under vårt eierskap. Selv om ikke alle forstår «the West Ham Way», gjør vi det, het det i meldingen fra eierne David Sullivan og David Gold.

- Sam ble bedt om å gi oss en detaljert plan for neste sesong. Og han har forsikret oss om at han kan levere i takt med West Ham Uniteds verdier. Derfor har vi bestemt oss for å gi ham midlene han trenger. Vi har staket ut kursen framover med ham. Det vil gi våre fans noe å glede seg over neste sesong.

Allardyce har tatt West Ham tilbake til Premier League. I 2016 flytter klubben til OL-stadionet i London.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer