- West Ham byr på Berbatov

Og Cavani kan være på vei til Chelsea. Her er dagens ryktebørs.

Foto:AP Photo/Jon Super
Foto:AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dimitar Berbatovs Manchester United-karriere går mot slutten, og avslørte nylig på sin Facebook-side at Alex Ferguson har fortalt ham at de krever fem millioner pund for bulgaren.

West Ham skal være villige til å bla opp de millionene.

Ifølge Daily Mirror vil London-klubben prøve å signere 31-åringen på lån ettersom deres hovedmål, Andy Carroll, virker å være på vei til Newcastle.

Cavani til Chelsea? En annen som kan flytte til London er Edinson Cavani. Urugayaneren skal være ønsket av Roberto De Matteo og Chelsea.

London-klubben må imidlertid grave dypt i lommene for å sikre seg Napoli-spissen. Ifølge Daily Mail krever han like mye i ukelønn som John Terry, Frank Lampard og Fernando Torres. De må også betale nærmere 350 millioner kroner til Napoli.

De regjerende Champions League-vinnerne skal også være interessert i Internacional-playmaker Oscar, ifølge The Guardian. Også her må de grave dypt, den brasilianske klubben krever nemlig 250 millioner kroner for 20-åringen.

Gir opp Van Persie Robin Van Persie sjokkert Arsenal, da han for noen uker siden skrev på sin hjemmeside at han ikke ønsket å fortsette i Arsenal. I går var Van Persie tilbake på treningsfeltet, og skal da insistert på å forlate klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer