Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- West Ham byr på Berbatov

Og Cavani kan være på vei til Chelsea. Her er dagens ryktebørs.

Foto:AP Photo/Jon Super
Foto:AP Photo/Jon Super Vis mer

(Dagbladet): Dimitar Berbatovs Manchester United-karriere går mot slutten, og avslørte nylig på sin Facebook-side at Alex Ferguson har fortalt ham at de krever fem millioner pund for bulgaren.

West Ham skal være villige til å bla opp de millionene.

Ifølge Daily Mirror vil London-klubben prøve å signere 31-åringen på lån ettersom deres hovedmål, Andy Carroll, virker å være på vei til Newcastle.

Cavani til Chelsea? En annen som kan flytte til London er Edinson Cavani. Urugayaneren skal være ønsket av Roberto De Matteo og Chelsea.

London-klubben må imidlertid grave dypt i lommene for å sikre seg Napoli-spissen. Ifølge Daily Mail krever han like mye i ukelønn som John Terry, Frank Lampard og Fernando Torres. De må også betale nærmere 350 millioner kroner til Napoli.

De regjerende Champions League-vinnerne skal også være interessert i Internacional-playmaker Oscar, ifølge The Guardian. Også her må de grave dypt, den brasilianske klubben krever nemlig 250 millioner kroner for 20-åringen.

Gir opp Van Persie Robin Van Persie sjokkert Arsenal, da han for noen uker siden skrev på sin hjemmeside at han ikke ønsket å fortsette i Arsenal. I går var Van Persie tilbake på treningsfeltet, og skal da insistert på å forlate klubben.

Arsenal har nå gitt opp å overtale nederlenderen til å bli, og skal være villige til å høre på bud, skriver The Sun. Manchester City, Manchester United, Juventus og Real Madrid skal være interessert.

Zlatan klar i dag Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola er for tiden i intense kontraktsamtaler med franske Paris Saint-Germain som har fått et bud på svensken akseptert av Milan-eier Silvio Berlusconi.

Den svenske stjernespissen kommer, ifølge Expressen, trolig til å skrive under en avtale med den franske klubben i dag.

- Ibrahimovic-avtalen er ikke avsluttet ennå. Det er en stor overgang, og alle detaljene er viktige, sa Raiola i går kveld.

Pescara-spiller Marco Verratti kan også flytte til den franske hovedstaden. Ifølge Gazzetta Dello Sport er PSG og Pescara enige om en overgangssum på 120 millioner kroner for den dyptliggende midtbanespilleren som imponerte stort i Serie B i fjor. Han ble belønnet med en plass i Italias EM-tropp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media