DYR I DRIFT: David Sullivan (t.v) and David Gold kjøpte West Ham. Nå har duoen funnet ut hvor mye spillerne tjener. Foto: REUTERS/Suzanne Plunkett
DYR I DRIFT: David Sullivan (t.v) and David Gold kjøpte West Ham. Nå har duoen funnet ut hvor mye spillerne tjener. Foto: REUTERS/Suzanne PlunkettVis mer

West Ham-eier advarer mot økonomisk dommedag

Ved nedrykk.

|||

West Hams medeier David Sullivan spår et økonomisk «armageddon» om klubben rykker ned.

Sullivan og forretningspartner David Gold tok aksjekontrollen i klubben i forrige måned. Han sier at den økonomiske statusen er verre enn han trodde.

- Det blir dommedag om vi rykker ned. Det blir verre enn det som skjedde med Newcastle. Jeg kan ikke tro hvilke kontrakter jeg har «arvet». Samtlige er overbetalt, både i administrasjonen og på spillersiden, sier Sullivan.

Alle i klubben vil bli bedt om å godta lønnskutt til sommeren. West Ham er under nedrykksstreken etter tapet for Burnley sist helg.

- Klubben er et eneste rot, og alle må ta seg sammen. Jeg tør ikke en gang å tenke på hva som skjer om vi skulle rykke ned, sier David Sullivan, som tror han er rett mann til å snu trenden.

- Etter 17 år i Birmingham så tror jeg vi vet hvordan vi skal drive en fotballklubb. Alt det handler om nå er å vinne kamper.

(NTB-AFP)