Foto: Ben Stansall/AFP/Scanpix NTB
Foto: Ben Stansall/AFP/Scanpix NTBVis mer

West Ham-fansen er ikke helt fornøyd med klubben for tida

Det er til gjengjeld ikke FA heller.

(Dagbladet): Som om ikke West Ham var i nok trøbbel etter 0-3-tapet mot Burnley, har det britiske fotballforbundet FA bestemt seg for å ettergå supporternes oppførsel etter kampen i går.

Foto: Ben Stansall/AFP/Scanpix NTB
Foto: Ben Stansall/AFP/Scanpix NTB Vis mer

Ifølge AFP måtte klubbeieren David Gold og David Sullivan rømme fra setene sine fem minutter før slutt, etter at West Ham-supporterne ganske bokstavelig krevde hodene deres på et fat.

Foto: David Klein/Reuters/Scanpix NTB
Foto: David Klein/Reuters/Scanpix NTB Vis mer

Flere supportere skal blant annet ha utført gester som tyder på at de ønsket å skjære over halsen på eieren. Supporterne kastet gjenstander mot VIP-plassene, samtidig som de ropte at styret måtte avsettes og at eierne hadde drept klubben.

Foto: David Klein/Reuters/Scanpix NTB
Foto: David Klein/Reuters/Scanpix NTB Vis mer

Flere tilskuere stormet banen, da de skjønte at det gikk mot et tap. Mest ivrig var den eldre herremannen som syntes det var en interessant idé å ta med seg cornerflagget inn på banen.

- Som supporter kan du ikke krysse den linja. Du kan ikke gå inn på banen. Det er regelen, sa West Ham-manager David Moyes etter kampen, uten at nødvendigvis de illsinte tilhengerne er enig med ham i at regler er til for å følges.

Klubben har tapt de tre siste kampene, og ligger bare tre poeng unna nedrykksstreken.

Foto: Martin Dalton/REX/Shutterstock/Scnapix NTB
Foto: Martin Dalton/REX/Shutterstock/Scnapix NTB Vis mer