Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

West Ham fikk ei luke i bunnen

Fikk hjelp av Burnley.

MATCHVINNER: Araujo Ilan scoret det viktige seiersmålet mot Sunderland på Upton Park. Foto: AFP
MATCHVINNER: Araujo Ilan scoret det viktige seiersmålet mot Sunderland på Upton Park. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): West Ham - Sunderland 1-0.

West Ham kunne blitt passert og havnet under nedrykksstreken i ettermiddag, men i stedet har de nå fått ei luke til de tre nederste lagene.

Takket være den første seieren på åtte kamper, siden 3-0 mot Hull 20. februar.

Araujo Ilan skled inn seiersmålet mot Sunderland hjemme på Upton Park, og samtidig fikk fansen servert et drømmeresultat fra Hulls kamp mot Burnley over høyttaleranlegget.

Kevin Kilbane sendte riktignok Hull i ledelsen etter bare tre minutter, men Martin Paterson utliknet etter 35 spilte. Etter pause var det Graham Alexander som stjal showet.

Han scoret på to nesten identiske straffespark og rett før slutt fastsatte Wade Elliott resultatet til 1-4. Dette var en særdeles viktig seier for Burnley. Uten tre poeng hadde de nesten vært helt fortapt. Nå har de i stedet kommet opp på like mange poeng som Hull (27).

West Ham holder seg over streken, og er nå oppe i 31.

Dagens resultat betyr også at Portsmouth - som i morgen spiller FA-cupsemifinale mot Tottenham - ikke lenger har noen teoretisk sjanse til å overleve i Premier League.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!